ADVERTISEMENT
Sporturi

Lovitura financiară dată de Na Li! Câţi bani a ajuns să câştige acum: ”E incredibil”

Autor: Irina Aldea | 13.07.2018 | 18:56
Lovitura financiară dată de Na Li! Câţi bani a ajuns să câştige acum: ”E incredibil”

Chinezoaica Na Li, cea mai bună jucătoare din istoria Asiei, are o viaţă agitată şi după retragerea din activitate.

ADVERTISEMENT

Na Li, cea mai bună jucătoare de tenis asiatică, s-a retras din activitate în 2014, dar îi merge mai bine ca niciodată. A renunţat la tenis la vârsta de 32 de ani şi a avut mult mai mult timp pentru a se implica în activităţile sponsorilor. Max Eisenbud, impresarul lui Na Li, a dezvăluit că fosta jucătoare a ajuns să câştige, după retragere, în jur de 20 de milioane de euro pe an doar din contractele de sponsorizare.

”La început, oamenii erau îngrijoraţi. Se gândeau că dacă s-a retras nu va mai putea să-i reprezinte aşa cum trebuie. Dar a fost chiar invers. A avut mai mult timp să participe la evenimente şi toată lumea este fericită acum”, a spus Eisenbud, conform New York Times. Printre altele, Nike a decis ca sediul companiei din Shanghai să-i poarte numele. Na Li are o înţelegere extrem de avantajoasă cu firma de echipament sportiv.

ADVERTISEMENT

Câţi bani a ajuns Na Li să câştige acum: ”E incredibil”

La restaurantul Element Fresh, Na Li are un meniu dedicat, compania de echipament Babolat a denumit o rachetă cu numele său şi multe alte companii se înghesuie să-i ofere contracte de sponsorizare. Na Li, dublă campioană de Grand Slam, s-a retras pentru a se dedica familiei, iar acum are doi copii.

Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!