Fotbal international

Lovitură grea pentru Dan Petrescu! Denis Alibec a fost operat și nu va mai juca în acest sezon

31.01.2021 | 20:29
Lovitura grea pentru Dan Petrescu Denis Alibec a fost operat si nu va mai juca in acest sezon
ADVERTISEMENT

Dan Petrescu a primit prima lovitură grea de la sosirea în Turcia. Verdictul medicilor în cazul accidentării suferite de către Denis Alibec este unul crunt, sezonul fiind terminat pentru jucătorul român.


Alibec a fost operat și ratează restul sezonului

UPDATE, 31 ianuarie, ora 20:30 / Atacantul echipei Kayserispor, Denis Alibec, care s-a accidentat săptămâna trecută în zona inghinală, a fost supus unei intervenţii chirurgicale şi nu va mai juca în acest sezon.

ADVERTISEMENT

”Denis Alibec, a înscris două goluri la meciul cu Başakşehir, dar din cauza accidentării suferite nu va mai juca în acest sezon. A fost operat”, a declarat purtătorul de cuvânt al clubului, Mustafa Tokgoz, potrivit agenţiei IHA.

Iniţial, clubul estima că Alibec îşi va putea relua pregătirile peste aproximativ şase săptămâni.

ADVERTISEMENT

Știre inițială, 20 ianuarie, ora 20:49

Fostul atacant al Astrei Giurgiu s-a accidentat în partida contra celor de la Bașakșehir, după ce a fost omul meciului marcând două goluri pentru formația antrenată de Dan Petrescu, Kayserispor.

Inițial s-a crezut că accidentarea nu este una gravă iar timpul de recuperare era preconizat între 2 și 5 săptămâni, însă după investigații amănunțite vestea a fost una teribilă, Alibec urmând să rateze întregul sezon.

ADVERTISEMENT

Lovitură grea pentru Dan Petrescu în Turcia. Sezon terminat pentru Denis Alibec

Purtătorul de cuvânt al clubului Kayserispor, Mustafa Tokgoz, a fost cel care a făcut anunțul cu privire la accidentarea lui Alibec: “Va fi nevoie de întăriri la echipă pentru că există o problemă cu omul de gol.

Îmi pare rău să fiu cel care dă vești proaste, dar Alibec, care care a înscris două goluri cu Başakşehir, a terminat acest sezon. Va trebui să aducem un marcator, trebuie să facem o echipă puternică în retur.”

ADVERTISEMENT

Kayserispor se află într-o situație dificilă în campionatul Turciei, fiind clasată pe locul 17, primul peste linia retrogradării, Dan Petrescu obținând 2 victorii în 4 meciuride când a preluat banca tehnică a echipei.

Kayserispor caută înlocuitor pentru Denis Alibec

Cum accidentarea atacantului român este una de lungă durată, clubul turc Kayserispor îi caută acestuia un înlocuitor, Mustafa Tokgoz precizănd că decizia finală îi va aparține lui Dan Petrescu.

“Sunt 4-5 fotbaliști cu care suntem în discuții. Cu siguranță, vom semna unul dintre ei, poate chiar doi, dacă ajungem la un acord. Antrenorul va lua decizia luni. Vreau să felicit și staff-ul și jucătorii după acest succes”, a declarat Tokgoz pentru presa din Turcia.

La Kayserispor pe lângă Denis Alibec mai evoluează încă doi fotbaliști români, Cristi Săpunaru și Silviu Lung. Înainte de accidentarea suferită, Alibec traversa o formă foarte bună, în partida cu Bașakșehir fiind cel mai bun om de pe teren fiind notat cu 8,4.

ADVERTISEMENT