Fotbal intern

Lovitură grea pentru Edi Iordănescu. A rămas fără portar înainte de CFR Cluj – Botoşani! Ce a pățit Bălgrădean. Exclusiv

27.04.2021 | 13:04
Lovitura grea pentru Edi Iordanescu A ramas fara portar inainte de CFR Cluj  Botosani Ce a patit Balgradean Exclusiv
ADVERTISEMENT

Continuă veştile proaste pentru Edi Iordănescu şi CFR Cluj în lupta pentru un nou titlu în Liga 1. FANATIK a aflat că antrenorul campioanei României a primit o lovitură grea şi a rămas fără portar înainte de meciul CFR Cluj – FC Botoşani.

Din informaţiile FANATIK, Cristi Bălgrădean a fost testat pozitiv cu coronavirus şi a intrat în izolare, astfel că Edi Iordănescu va trebui să apleze la Grzegorz Sandomierski, portar care nu a mai jucat de la derby-ul cu FCSB din finalul sezonului regulat.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj l-a pierdut pe Cristi Bălgrădean, infectat cu COVID-19. Ce încearcă ardelenii

FANATIK a aflat că staff-ul tehnic al lui CFR Cluj speră să-l pună pe picioare pe Giedrius Arlauskis, care a suferit o leziune fibrilară şi ar urma să stea pe tuşă timp de minimum zece zile, aşa cum site-ul nostru a anunţat în exclusivitate.

Pentru a încerca această variantă, Giedrius Arlauskis va fi trecut pe injecţii şi infiltraţii. Cum şansele sunt destule de reduse ca portarul lituanian să devină apt prin aceste metode, la meciul cu FC Botoşani, poarta lui CFR Cluj ar urma să fie apărată de Grzegorz Sandomierski.

ADVERTISEMENT

Din cauza infectării cu COVID-19, Cristi Bălgrădean ar urma să rateze şi meciul cu FCSB de pe 3 mai, din ultima etapă a turului play-off-ului, dar şi primele două partide din retur.

Cristi Bălgrădean a mai pierdut trei meciuri în 2021 din cauza unei accidentări suferite în meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe. Revenit în primul “11” la începutul lunii februarie, portarul adus de la FCSB a mai ratat două meciuri pe finalul sezonului regulat, cu Poli Iaşi şi FCSB.

ADVERTISEMENT

Există şi veşti bune pentru CFR Cluj

FANATIK a aflat că Billel Omrani, fotbalist care a ratat primele trei meciuri din play-off, şi-a revenit după accidentarea suferită în meciul cu U Craiova, partidă care s-a jucat în ultima etapă a sezonului regulat.

Tot la capitolul revenirii este trecut şi Mihai Bordeianu. Mijlocaşul de 29 de ani şi-a revenit după infectarea cu coronavirus şi a reintrat în programul echipei. Acesta ratase primele trei meciuri din play-off şi derby-ul cu FCSB din Supercupa României.

ADVERTISEMENT

Astfel, în lotul lui CFR Cluj, pe lângă Cristi Bălgrădean, mai rămân doi jucători care încă sunt infectaţi cu COVID-19, Denis Ciobotariu şi Luis Aurelio.

ADVERTISEMENT