Fotbal intern

Lovitură grea pentru Gigi Becali: Florinel Coman nu s-a lăsat de fumat! Fotbalistul a fost “turnat” de Teja. EXCLUSIV

10.05.2019 | 10:46
Lovitura grea pentru Gigi Becali Florinel Coman nu sa lasat de fumat Fotbalistul a fost turnat de Teja EXCLUSIV
Florinel Coman nu s-a lăsat de fumat, deși patronul Gigi Becali i-a cerut acest lucru în mod special. Sursa foto: Sportpictures.eu

Patronul roș-albaștrilor a fost încântat de evoluția internaționalului U 21 în partida de la Craiova. La finalul meciului, mijlocașul a fost lăudat de finanțator, care a anunțat că vrea să îi mărească salariul pentru a-l păstra la FCSB. Viciul legat de tutun îl urmărește încă pe fotbalist, iar Gigi Becali a fost pus între acesta și antrenorul Mihai Teja. FANATIK a aflat că Florinel Coman nu s-a lăsat de fumat, iar tehnicianul i-ar fi transmis acest lucru lui Becali.

Florinel Coman nu s-a lăsat de fumat! “Tai fumul cu cuțitul în camera lui din cantonament”

Florinel Coman a fost unul dintre cei mai buni jucători ai FCSB în victoria de pe Ion Oblemenco, 2-0 cu Craiova. Imediat după dispută, Gigi Becali a vorbit în termeni laudativi la adresa mijlocașului: “Florinel se îngroașă, i se îngroașă picioarele. Florinel începe să fie puternic, o să fie mare fotbalist. Se coace deja și e și serios. Să-i spui așa: ‘Florinele, vreau să pleci peste doi ani. Mai stai doi ani și îți dau salariu de 20.000-25.000 de euro pe lună și el să rămână, să fie mulțumit“, a declarat Becali.

FANATIK a aflat însă că între Gigi Becali și marile speranțe pe care și le pune în Coman stă un obstacol important: fotbalistul nu a renunțat la unul dintre viciile sale. Concret, Florinel Coman nu s-a lăsat de fumat! “În camera lui din cantonament, fumul este atât de gros că poți să îl tai cu un cuțit! Fumează aproape două pachete de țigări pe zi”, susțin sursele noastre. Această veste a ajuns și la urechile lui Mihai Teja, care ar fi transmis informația mai departe, spre Gigi Becali. Patronul l-a sunat imediat pe Florinel, dar jucătorul a negat că ar mai fuma. “Sunt minciuni!”, i-ar fi spus Coman lui Becali. Afaceristului i-a rămas, în această situație, o singură soluție: o vizită neanunțată în cantonament pentru a afla care este adevărul.

Florinel Coman și Mihai Teja la meciul Viitorul - FCSB
Florinel Coman nu a dat mâna cu Mihai Teja în momentul schimbării sale, în partida cu Viitorul. Relația dintre cei doi nu este cea mai grozavă. Sursa foto: captură Telekomsport

“Lasă, mă, țigara, dacă vrei să ajungi fotbalist”

De-a lungul timpului, opinia lui Gigi Becali despre Florinel Coman a fost ca o minge cu care se jonglează la circ. Becali ba l-a ridicat în slăvi, comparându-l cu francezul Mbappe, ba l-a distrus și l-a amenințat că îl va vinde la prima ofertă. Finanțatorul FCSB a avut păreri contradictorii și despre faptul că fotbalistul său are o slăbiciune pentru țigări. Conștient că tutunul îi afectează performanțele sportive, Becali a pus tunurile pe Coman în mai multe rânduri.

“Eu îl sun zilnic pe Coman şi-i zic: ’băi, Florinele, te rog eu frumos nu mai fuma. Am dat mulţi bani pe tine. Eu, patron, n-am sunat niciun jucător, dar la el am intervenit. L-am sunat trei zile la rând să-l întreb câte ţigări fumează, am stat numai pe el. În ultima zi, când l-am sunat, mi-a spus că a aruncat pachetul de ţigări pentru că s-a lăsat de fumat, aşa cum mi-a promis. E prima dată când sun un jucător ca să fac aşa ceva, dar am dat bani pe el” – Gigi Becali, în 2017

Pai dacă bagă țigări câte două pachete în el, cum să poată? Eu l-am văzut în timpul meciului că sufla, răsufla. Am și zis că e distrus, e mort. El vrea să ajungă fotbalist așa? Păi lasă, mă, țigara, dacă vrei să ajungi fotbalist. El nu poate să alerge. Degeaba are talent, degeaba vede jocul. E super fotbalist, are talent cât carul. Degeaba. Dacă nu poți să alergi la fotbal, la revedere” Gigi Becali, în 2018.

La un moment dat, afaceristul dezvăluia că jucătorul său i-a mărturisit că s-a lăsat de fumat, dar că nu este convins că acesta nu îl păcălește.

“Nu mai fumează de o săptămână. Mi-a promis asta şi îl cred. Nu mai are treabă cu cluburile şi cu femeile. Acum are o femeie, nu femei cum avea înainte… Florinel nu mai fumează nici el, așa zice. În Florinel (n.r. – Coman) n-am încredere. El zice, dar nu… Cred că mă minte” – Gigi Becali, în 2019

“În Florinel Coman nu-mi pun 100% baza. El are talent, doar că el aleargă 7 km când toată lumea aleargă 9 km. Toată lumea spune că s-a lăsat de fumat, dar de ce aleargă doar 7 kilometri la antrenamente? Dacă alergi doar atât, nu ai cum să plătească lumea mulţi bani pe tine” – Gigi Becali, în 2019.

2,3 milioane de euro este cota lui Florinel Coman, conform Transfermarkt

9 goluri și 9 pase de gol a reușit Florinel Coman în Liga 1 Betano în acest sezon, în 33 de meciuri