Fotbal intern

Lovitură grea pentru Victor Pițurcă înaintea derby-ului cu Dinamo. Elvir Koljic s-a accidentat la spate. Șanse minime să mai joace în acest an

02.11.2019 | 10:17
Lovitura grea pentru Victor Piturca inaintea derbyului cu Dinamo Elvir Koljic sa accidentat la spate Sanse minime sa mai joace in acest an
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a primit o lovitură extrem de grea înainte cu câteva zile de meciul cu Dinamo din Casa Pariurilor Liga 1. Revenit după accidentare, vârful bosniac Elvir Koljic s-a accidentat din nou, de această dată la spate, iar prezența sa pe teren la derby-ul de luni, 4 noiembrie, este pusă sub semnul întrebării.


UPDATE, 2 noiembrie, ora 10:18 / Universitatea Craiova a anunțat că Elvir Koljic are o fisură la coloana vertebrală ce nu necesită operație, dar bosniacul are nevoie de o perioadă de repaus și are șanse minime să mai joace în acest an. Oltenii au mai precizat că fotbalistul va fi apt pentru cantonamentul din iarnă.

ADVERTISEMENT

UPDATE, 1 noiembrie, ora 12.50. FANATIK a aflat detalii despre starea de sănătate a lui Elvir Koljic. Atacantul bosniac are şanse reduse să evolueze în derby-ul cu Dinamo de la Severin. Acesta a avut dureri insuportabile întreaga noapte de după victoria din Cupă în faţa Voluntariului, iar Piţurcă ştie deja că e greu de crezut că se poate baza pe el luni. Ex-iugoslavul va efectua în cursul zilei de vineri un RMN, însă stafful medical e circumpsect în privinţa unei recuperări miraculoase până la partida cu roş-albii.


Lovitură pentru Victor Pițurcă înaintea derby-ului cu Dinamo. Elvir Koljic s-a accidentat la spate în meciul cu Voluntari din Cupă

Intrat pe teren în minutul 50 al meciului de Cupă dintre FC Voluntari și Universitatea Craiova, Elvir Koljic a rezistat doar 20 de minute. În minutul 70, Koljic a fost găsit în careul ilfovenilor de o centrare excelentă a lui Martic, a încercat o foarfecă și a căzut extrem de urât. Imediat, bosniacul și-a dus mâna la spate și a făcut semn echipei medicale să intre pe teren. După ce a primit îngrijiri, Koljic a revenit pe teren, însă nu a mai rezistat decât până în minutul 75, când a cerut schimbare.

ADVERTISEMENT

Elvir Koljic s-a accidentat ultima oară la mijlocul lunii octombrie. După cantonamentul de la mare al Craiovei,  Koljic a acuzat probleme medicale. Bosniacul revenise de curând după o accidentare gravă la națională.

Doar două meciuri și un gol marcat are Elvir Koljic pentru Universitatea Craiova în acest sezon din Casa Pariurilor Liga 1. Bosniacul a înscris un gol extrem de important pentru trupa lui Victor Pițurcă, în victoria cu Viitorul, scor 3-1.

ADVERTISEMENT
Tags: