Sport

Lovitură grea primită de PSG înaintea returului cu Bayern. Neymar nu va mai juca în acest sezon. Prima reacție a fotbalistului. Update

Cu două zile înaintea returului cu Bayern Munchen din Champions League, PSG a primit o veste teribilă. Neymar are nevoie de operație și nu va mai juca în acest sezon.
07.03.2023 | 09:39
Lovitura grea primita de PSG inaintea returului cu Bayern Neymar nu va mai juca in acest sezon Prima reactie a fotbalistului Update
Cu două zile înaintea returului cu Bayern Munchen din Champions League, PSG a primit o veste teribilă. Neymar are nevoie de operație și nu va mai juca în acest sezon. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT
07-03-2023
07:44

Mesajul lui Neymar după ce a aflat că nu va mai juca în acest sezon

Neymar s-a accidentat în meciul lui PSG cu Lille în etapa 24 din Ligue 1. Starul brazilian va fi supus unei intervenții chirurgicale la Doha și va lipsi de pe gazon aproximativ 3-4 luni. Astfel, „decarul” naționalei Braziliei nu va mai evolua în acest sezon.

”Mă voi întoarce mai puternic”, a fost mesajul postat de Neymar pe Instagram după ce a aflat că nu va mai juca restul sezonului, din cauza problemelor la glezna dreaptă.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by NJ 🇧🇷 (@neymarjr)

 

Starul brazilian, căzut în dizgrația șeicilor qatarezi care bagă bani la colosul din capitala Franței, a suferit leziuni ale ligamentelor de la gleznă în urma unei accidentări teribile suferită la meciul de campionat cu Lille.

Neymar, out restul sezonului de la PSG

Deși inițial s-a vorbit de câteva săptămâni de pauză, verdictul medicilor în ceea ce-l privește pe Nyemar este unul mult mai dur, brazilianul urmând să rateze tot restul sezonului. Este o veste teribilă pentru antrenorul lui PSG, Christophe Galtier, înaintea returului cu Bayern din Champions League.

ADVERTISEMENT

”Neymar a prezentat mai multe episoade de instabilitate a gleznei drepte în ultimii ani. În urma ultimei sale entorse contractate pe 20 februarie, cadrele medicale de la Paris Saint-Germain i-au recomandat o operaţie de reparare a ligamentelor, pentru a evita un risc major de recidivă.

Toţi experţii consultaţi au confirmat această necesitate. Operaţia va avea loc în următoarele zile la spitalul Aspetar din Doha și este necesară o recuperare de 3 până la 4 luni înainte de revenirea la antrenamentele colective”, se arată într-un comunicat al clubului parizian.

ADVERTISEMENT

Neymar s-a bucurat de cel mai productiv sezon al său la PSG din ultimii ani, fiind implicat în nu mai puțin de 34 de goluri în toate competițiile (18 reușite și 16 pase decisive). Cea mai bună stagiune a sa pe Parc des Princes a fost în chiar primul an după venirea de la Barcelona, când a fost implicat în 44 de goluri.

Pleacă Neymar de la PSG?

Asta înseamnă că întâlnirea cu Lille, desfășurată la 19 februarie ar putea fi ultima jucată de Neymer în tricoul lui PSG. Starul brazilian a căzut în dizgrația șeicilor din cauza numeroaselor sale escapade și a faptului că în vestiar crează foarte multe animozități, iar la finalul sezonului sunt șanse mari să plece de la echipă.

ADVERTISEMENT

Neymar a avut un conflict cu directorul sportiv, Luis Campos, după meciul din campionat cu AS Monaco, iar acest lucru pare să umplut paharul. Parizienii sunt dispuși să accepte discuțiile cu Chelsea pentru transferul brazilianului și i-au stabilit un preț de 60 de milioane de euro.

Presa franceză a scris că există totuși și probleme cu vânzarea lui Neymar. Marile cluburi europene care și-ar permite transferul brazilianului sunt sceptice din cauza numeroaselor accidentări care l-au ținut pe acesta departe de teren.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, finalul brazilianului pe Parc des Princes pare mai aproape, mai ales că parizienii au pus ochii pe vedeta lui Napoli, georgianul Khvicha Kvaratskhelia, care a explodat în acest sezon reușind 12 goluri și 15 pase decisive.


  • Cota NETBET pentru PSG: 1,99 este cota pentru „șansă dublă: x2” la meciul Bayern – PSG

ADVERTISEMENT
Tags: