Fotbal intern

Lovitură importantă dată de Viitorul! Hagi l-a convins pe Eric să revină în România

09.01.2019 | 19:50
Lovitura importanta data de Viitorul Hagi la convins pe Eric sa revina in Romania
ADVERTISEMENT

Chiar dacă în acest moment se află la 13 puncte în urma liderului CFR Cluj, Gheorghe Hagi nu pare să fi renunțat la titlu. Viitorul a reușit un transfer spectaculos, semnând cu unul dintre cei mai buni stranieri care au evoluat de-a lungul timpului în fotbalul românesc.

Conform Digi Sport, Eric revine la Viitorul, după ce și-a încheiat contractul cu echipa din Qatar. Brazilianul a mai jucat pentru gruparea constănțeană chiar în stagiunea precedentă, având un impact important asupra jocului echipei, cu șapte goluri înscrise în 20 de partide.

ADVERTISEMENT

Hagi l-a convins pe Eric să revină în România

Eric a venit în România prima dată în 2007, atunci când Gaz Metan l-a adus sub formă de împrumut de la Metropolitano. Medieșenii l-au transferat definitiv un an mai târziu, iar Eric le-a confirmat așteptările, reușind cifre fabuloase și ducând echipa în cupele europene.

Pe lângă Viitorul și Gaz Metan, Eric a mai evoluat în Liga 1 la Pandurii, unde de asemenea a jucat foarte bine și a ajuns în grupele Europa League. După un sezon excelent la Viitorul, Al-Markhiya SC, club din Qatar, l-a transferat în iarna anului trecut.

ADVERTISEMENT

Ce se întâmplă cu Ianis Hagi

Venirea lui Eric creează o situație interesantă în acest moment la Viitorul. Eric evoluează pe același post cu Ianis Hagi, ceea ce înseamnă că fiul lui Gică Hagi ar putea pleca. Eric a fost desemnat în două rânduri cel mai bun jucător strâin din Liga 1, în 2010 și în 2013.

Eric a înscris nu mai puțin de 60 de goluri în fotbalul românesc, luptându-se pentru titlul de cel mai bun marcator străin din istoria competiției.

ADVERTISEMENT
Tags: