Life

Lovitură în lumea televiziunii! George Burcea a semnat cu Pro TV! În ce producție va apărea

11.08.2020 | 11:32
Lovitura in lumea televiziunii George Burcea a semnat cu Pro TV In ce productie va aparea
ADVERTISEMENT

George Burcea dă lovitura momentului după divorțul de Andreea Bălan! Fostul soț al cântăreței a fost cooptat de PRO TV într-unul dintre cele mai de succes ale televiziunii de pe Pache Protopopescu.

George Burcea, concurent la Ferma vedetelor

Actorul va fi concurent în noul sezon al emisiunii „Ferma vedetelor” care va debuta cel mai probabil la toamnă.

ADVERTISEMENT

Anunțul despre prezența în reality-show-ul care a făcut audiențe uriașe în ultimele două sezoane a fost făcut chiar de el.

„Viața mi-a demonstrat că noi, oamenii, ne putem adapta în orice situație și cu orice caracter, atât timp cât suntem disponibili să înțelegem “de ce-ul”. Îmi place foarte mult să tratez orice experiență care mi se dă ca pe un lucru pe care-l fac pentru prima și ultima oară, iar asta voi face în Ferma”, a postat George Burcea în mediul online.

ADVERTISEMENT

Pro TV nu a comunicat deocamdată lista participanților din acest an, însă primul nume arată că show-ul promite cu siguranță.

George Burcea a intrat în atenția presei după ce fusese prins drogat, acesta fiind unul din motivele pentru care Andreea Bălan a ales să divorțeze de el.

ADVERTISEMENT

Andreea și-a refăcut viața după divorțul de actor

În urma separării de cântăreața de la trupa Andre, Burcea a căpătat tot mai multă importanță în presa mondenă, iar de curând a lansat noi acuzații la adresa femeii cu care are două fetițe minunate, și anume că l-ar fi înșelat.

Andreea a declarat în mai multe interviuri că a făcut tot posibilul să își salveze căsnicia, înainte de pandemia de coronavirus, dar se pare că s-a lovit de un zid, așa că cea mai bună decizie pentru amândoi a fost în cele din urmă un divorț amiabil.

ADVERTISEMENT

Cei doi păstrează legătura strict de dragul fetelor, vedeta permițându-i fostului soț să își vadă fetițele, iar din când în când stă doar el cu ele. După despărțirea de Burcea, Andreea s-a cuplat cu fratele prezentatoarei Sonia Argint Ionescu de la TVR.

 

ADVERTISEMENT