LOVITURĂ! Instanţa, DECIZIE ŞOC împotriva lui Mircea Badea!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
06/02/2015, 09:13
LOVITURĂ! Instanţa, DECIZIE ŞOC împotriva lui Mircea Badea!

Mircea Badea si emisiunea “În gura presei” au primit o grea lovitura din partea instantelor de judecata din România, in urma unei decizii de ultima ora a magistratilor! Cunoscutul om de televiziune a pierdut şi la Curtea de Apel procesul cu şeful Agenţiei Naţionale pentru Integritate, Horia Georgescu. Decizia a fost dată de Tribunalul Bucureşti în luna decembrie 2014, iar potrivit acesteia, Mircea Badea trebuie să-i plătească şefului ANI 2.000 de euro şi să prezinte decizia în cadrul emisiunii În gura presei. Realizatorul poate face recurs.

Mircea Badea a pierdut procesul intentat de Horia Georgescu şi la prima instanţă, la Judecătoria Sectorului 1, în decembrie 2013. Atunci, Judecătoria a decis că Georgescu ar trebui să primească despăgubiri în valoare de 5.000 de euro şi prezentarea deciziei în cadrul emisiunii „În gura presei”.

BOMBA ZILEI!!! E OFICIAL!!! S-A AFLAT ZIUA IZBAVIRII PENTRU GIGI BECALI!!! CAND SCAPA DE INCHISOARE!!!

Realizatorul emisiunii În gura presei a folosit în cadrul unor emisiuni, la adresa lui Georgescu, apelative precum „ochelărică”, „giumbix”, „onanist”, „penibil” şi „slugă băsistă”, conform paginademedia.ro.

După ce a pierdut procesul la Judecătorie, în decembrie 2013, Badea a reacţionat pe pagina sa de Facebook: „Nu vă faceţi probleme, eu nu-mi fac. E doar fondul. Decizia e contrară jurisprudenţei CEDO, dar e ordin pe unitate să piardă ăştia care nu-l plac pe Băsescu. Merg mai departe.”

SOC DE ULTIMA ORA!!! 6 FETE ARESTATE IN DOSARUL DE PROSTITUTIE AL VEDETELOR TV!!! CRUDUTA E IN LACRIMI!!!

Un an mai târziu, în decembrie 2014, în faza Apelului, Tribunalului Bucureşti a redus suma pe care o are de plătiti Mircea Badea (de la 5.000 de euro la 2.000 de euro) şi a menţinut decizia ca sentinţa să fie citită în emisiunea În gura presei.

Ironia lui Mircea Badea: “Nu l-am facut onanist pe Georgescu! E de la ANI, deci e anist! Am folosit doar o interjectie in fata: Ooo”

Aseara, Mircea Badea a reactionat in cadrul emisiunii sale “In gura presei” la decizia Curtii de Apel, pe care a prezentat-o totusi ca pe o victorie! “In primul rînd, vă anunţ că Georgescu a solicitat despăgubiri de 40.000 de euro! La fond a primit 5.000 de euro, la apelul facut de mine s-a redus la 2.000 de euro pe care trebuie să îi plătesc! Practic, mi s+a admis apelul în parte, deci am cîştigat, nu am pierdut!”

Mai mult, în stilu-i arhicunoscut, Mircea Badea a reiterat afirmaţiile pe care le-a făcut la adresa lui Georgescu! “Nu l-am făcut onanist pe Georgescu! Am spus <> Pentru că Georgescu e de la ANI! Aşa cum dacă ţii cu Steaua eşti stelist, dacă ţii cu Rapid, eşti rapidist, aşa şi Georgescu, e de la ANI, deci e anist! Iar eu am folosit o interjecţie! <>”, a spus Badea, cu zambetul pe buze.

Închide ×