Carousel hot news

Lovitură la conducerea CCA! Şi-a dat DEMISIA

Fostul arbitru FIFA Patriţiu Abrudan şi-a dat demisia din funcţia de vicepreşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor....
06.10.2014 | 16:57
Lovitură la conducerea CCA! Şi-a dat DEMISIA
ADVERTISEMENT

Fostul arbitru FIFA Patriţiu Abrudan şi-a dat demisia din funcţia de vicepreşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor.

De la începutul actualului sezon, principala atribuţie a lui Patriţiu Abrudan era delegarea brigăzilor de arbitri la partidele din Liga I. Conform surselor din cadrul FRF, motivul demisiei lui Abrudan este faptul că delegările pe care le făcea erau schimbate de preşedintele CCA, Kyros Vassaras, iar în cazul în care existau greşeli acestea îi erau imputate fostui arbitru român.

abrudan-300x200

Abrudan şi-a trimis demisia la FRF şi a anunţat Comisia Centrală a Arbitrilor că nu va participa la şedinţa de miercuri. Deocamdată, conducerea CCA nu a stabilit cine ca prelua delegările din Liga I. La 11 iulie, Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal aproba, cu unanimitate de voturi, componenţa Comisiei Centrale a Arbitrilor, formată din următoarele persoane: preşedinte – Kyros Vassaras, vicepreşedinţi – Alexandru Deaconu şi Patriţiu Abrudan, membri – Irina Mârţ, Cristi Nica, Dan Berbecaru şi Cornel Sorescu.

Sursa: dolce-sport.ro

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri