Pariuri sportive

Lovitură la pariuri în Argeş! Cu 200 de lei a câştigat aproape 1 MILIARD! A mizat doar pe 4 meciuri

Un parior a dat o super lovitură la o agenţie din judeţul Argeş. Omul nostru a obţinut un câştig uriaş, de aproape un miliard de lei vechi, cu doar 4 meciuri pariate. Partidele nu erau din...
24.08.2017 | 13:38
Lovitura la pariuri in Arges Cu 200 de lei a castigat aproape 1 MILIARD A mizat doar pe 4 meciuri
ADVERTISEMENT

Un parior a dat o super lovitură la o agenţie din judeţul Argeş. Omul nostru a obţinut un câştig uriaş, de aproape un miliard de lei vechi, cu doar 4 meciuri pariate. Partidele nu erau din prim plan şi a ales echipe mai puţin cunoscute din ligile din Kazahstan, Rusia, Portugalia şi Muntenegru.

Biletul zilei. Toate meciurile au avut acelaşi pariu: “peste 3,5 goluri”. Prima partidă, din Kazahstan, care s-a disputat între Akzhayik şi Aktobe a ieşit fără emoţii, scor 2-2. Al doilea meci s-a disputat între două echipe din Podgorica, în Muntenegru şi avea cotă 4,00 la “peste 3,5 goluri” şi s-a încheiat cu acelaşi 2-2.

ADVERTISEMENT

CLICK SUS PE GALERIE FOTO PENTRU A VEDEA BILETUL CÂŞTIGĂTOR 

Biletul zilei. Cotă 434,67 şi un câştig de aproape un miliard

Biletul zilei. A treia selecţie de pe bilet a fost meciul din Portugalia dintre Tondela şi Estoril. Din nou s-a dovedit o alegere inspirată, oaspeţii reuşind să se impună cu 3-2, cotă 4,15. Ultimul meci de pe bilet a fost cel dintre Rubin Kazan şi Anji. Gazdele au distrus cu 6-0 pe Anji.

Aşadar cu 200 de lei pariaţi şi o cotă totală de 434,67, omul nostru a reuşit un câştig de 82.797 de lei, adică 827 de milioane de lei vechi.

ADVERTISEMENT