Life

Lovitură la Survivor 2023! Cine sunt concurenții propuși pentru eliminare pe 13 martie. Joc special astăzi – Update

Survivor România 2023, ediția din 13 martie. Faimoșii și Războinicii se luptă pentru prima imunitate a săptămânii. Ce anunț face Daniel Pavel.
13.03.2023 | 23:25
Lovitura la Survivor 2023 Cine sunt concurentii propusi pentru eliminare pe 13 martie Joc special astazi  Update
Survivor România 2023, ediția din 13 martie. Anunțul lui Daniel Pavel. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT
13-03-2023
21:25

Cine sunt concurenții nominalizați pentru eliminare

Ionuț Iftimoaie a fost nominalizat de coechipierii săi. De asemenea, Ștefania Stănilă și Mihai Zmărăndescu au obținut colanele de imunitate personală, așa că au fost nevoiți să facă nominalizări.

Astfel, Ștefania l-a nominalizat pe DOC, iar Mihai Zmărăndescu a propus-o pe Ada Dumitru pentru eliminare. Cei doi au fost nominalizați și săptămâna trecută, dar au reușit să rămână în competiție. 

13-03-2023
20:40

Războinicii cu câștigat prima Imunitate a săptămânii

Lucianna Vagneti și Alexandra Ciomag au adus punctul decisiv pentru echipa Războinicilor, în duelul cu Carmen Grebenișan și Ștefania Stănilă. Războinicii au câștigat cu scorul de 7 – 3. 

În continuare, Faimoșii se vor lupta pentru colanele de imunitate, care sunt doar două la număr, iar în Consiliu vor face nominalizări. 

13-03-2023
20:31

Faimoșii s-au apropiat de Războinici la un punct

Mihai Zmărăndescu și Andrei Krișan au intrat pe traseu, iar cel dintâi a adus punct pentru echipa sa, care se apropie la un punct de cea adversă. Scorul este acum 4 – 3 pentru tribul Războinicilor.

Meciul este unul strâns, mai ales că în joc este prima Imunitate a săptămânii. În plus, concurenții sunt încântați de recompensa care vine cu totemul de imunitate, așa că ambele triburi dau tot ce pot. 

13-03-2023
20:02

Cine a adus primul punct la Jocul pentru Imunitate

Jocul pentru Imunitate a început, iar primul meci s-a dat între faimosul Ionuț Iftimoaie și războinicul Alin Chirilă. Cel care a adus punctul pentru echipa sa a fost Alin. 

Cele două triburi vor lupta până când unul dintre acestea va ajunge la 7, după care urmează lupta pentru colanele de imunitate în echipa care a pierdut. 

13-03-2023
19:55

Ce recompensă a anunțat Daniel Pavel la Jocul pentru Imunitate

Faimoșii regretă faptul că Remus Boroiu este ținut captiv de Războinici, însă vor încerca să dea totul pe traseu pentru a câștiga Imunitatea, mai ales că săptămâna pierdută le-au pierdut pe ambele. Totodată, cei din echipa roșie i-au urat “La mulți ani lui Remus”, care își sărbătorește ziua de naștere.  

Echipa câștigătoare va obține, în afară de totemul de imunitate și un Consiliu liniștit, și o recompensă pe măsură. Concurenții vor savura o celebră băutură carbogazoasă la un restaurant, împreună cu o masă copioasă.

13-03-2023
19:34

Războinicii, victorie la primul Joc de Captivitate

Războinicii au câștigat Jocul pentru Captivitate, primul din istoria emisiunii. De-a lungul jocului, cele două echipe au fost de mai multe ori la egalitate, însă victoria le aparține celor din tribul albastru, iar victoria a fost adusă de Andrei Krișan.

Scorul final a fost de 5 – 4. Războinicii au decis să-l ia captiv pe Remus Boroiu de la Faimoși, care va trebui să respecte regulile enumerate mai devreme de Daniel Pavel. 

 

13-03-2023
18:56

Daniel Pavel anunță, în premieră, Jocul de Captivitate

Daniel Pavel a anunțat primul Joc de Captivitate din istoria Survivor România, spre surprinderea celor două triburi, care nu s-ar fi așteptat la o astfel de veste. 

“Aveți un joc de o dinamică nouă și cu totul inedită și diferită. Astăzi jucați Jocul – și e prima oară în istorie când voi pronunța acest cuvânt – de Captivitate! La finalul acestui joc, tribul care învinge trebuie să ia în captivitate un membru al tribului învins”, a anunțat prezentatorul emisiunii. 

Captivul va merge în tribul în care este captiv, nu va juca și nici nu va putea interacționa cu cei din tribul din care face parte în realitate. Mai mult, tribul care ține un concurent captiv va decide dacă va împărți cu acesta beneficiile și recompensele. Primul trib care ajunge la 5 puncte va câștiga. 

În cadrul Consiliului, Daniel Pavel va oferi mai multe detalii despre cum se poate întoarce concurentul captiv la tribul său. Faimoșii și Războinicii sunt încântați de această schimbare și așteaptă cu nerăbdare să vadă cine va câștiga. 

13-03-2023
18:37

Plecarea Crinei Abrudan nu a fost pe placul Faimoșilor

Crina Abrudan a fost eliminată în ediția de miercuri, iar la plecare a avut un conflict cu Bianca Patrichi. Modul în care prezentatoarea a părăsit competiția nu a fost deloc pe placul Faimoșilor, care consideră că aceasta nu a procedat corect. 

Crina Abrudan i-a spus atunci colegei sale că este “o dezamăgire”, iar între cele două a avut loc un schimb de replici dur, comentat intens atât de Faimoși, cât și de Războinici. 

13-03-2023
18:13

Scandal de furt la Războinici

Alexandra Ciomag și Lucianna au cauzat un întreg scandal din cauza unor perechi de lenjerie intimă. Mai exact, Alexandra a constatat că îi lipsesc niște chiloți și a acuzat-o pe Luciana de furt. Mai multe detalii AICI.

Survivor România 2023 revine cu o nouă ediție luni, 13 martie 2023. Faimoșii și Războinicii vor avea parte de un anunț neașteptat înainte să înceapă Jocul pentru Imunitate. Ce concurenți vor fi propuși pentru eliminare?

Survivor România, ediția din 13 martie 2023. Anunțul făcut de Daniel Pavel

Săptămâna trecută, Faimoși au pierdut ambele imunități, astfel că au fost nominalizați concurenți numai din echipa roșie. Crina Abrudan este cea care a adunat cele mai puține voturi din partea publicului și care a fost, prin urmare, eliminată.

ADVERTISEMENT

Plecarea prezentatoarei știrilor din sport nu a fost pe placul foștilor săi coechipieri. Vedeta s-a certat cu Bianca Patrichi înainte de a părăsi Consiliul pentru Eliminare. “Nu mi-a plăcut modul în care și-a făcut ieșirea”, spune DOC în ediția Survivor România de luni seară.

Faimoșii și Războinicii încep săptămâna cu un nou Joc pentru Imunitate, în urma căruia vor fi nevoiți să facă nominalizări pentru eliminare. Prezentatorul emisiunii vine cu o surpriză pentru concurenți, la nouă săptămâni de când a început competiția.

ADVERTISEMENT

Daniel Pavel anunță o premieră în istoria emisiunii difuzate la Pro TV. Este vorba despre Jocul de Captivitate. În continuare, prezentatorul le-a explicat concurenților ce presupune acesta: “Tribul care învinge trebuie să ia în captivitate un membru al tribului învins”, conform Pro TV.

Tot în ediția de astăzi, în tribul Războinicilor vor avea loc noi tensiuni. Se pare că Lucianna Vagneti a luat ceva de la o altă războinică și nu i-a returnat acel lucru, acesta fiind motivul conflictului.

ADVERTISEMENT

Noua ediție a emisiunii Survivor România poate fi urmărită la Pro TV, de la 20:30, sau pe platforma VOYO, acolo unde se poate viziona și în avans.

Cine câștigă Jocul pentru Imunitate

Tribul Războinicilor va câștiga jocul de luni, cu scorul de 7 – 3. Ștefania Stănilă și Mihai Zmărăndescu de la Faimoși vor obține colanele de imunitate, astfel că nu vor putea fi nominalizați pentru eliminare, potrivit paginii de Instagram Viperele Vesele.

ADVERTISEMENT

În Consiliul de nominalizare, Faimoșii îl vor propune pe Ionuț Iftimoaie pentru eliminare. Mihai Zmărăndescu o va nominaliza pe Ada Dumitru, iar Ștefania Stănilă  va rosti numele lui DOC.

ADVERTISEMENT