Fotbal intern

Lovitura lui Gică Hagi! Ianis, Drăguş şi Băluţă au semnat! Video

10.08.2018 | 21:44
Lovitura lui Gica Hagi Ianis Dragus si Baluta au semnat Video

Lovitura lui Gică Hagi. Evoluţiile bune din ultimul timp, dar şi interesul mai multor echipe pentru tânărul fotbalist, au făcut ca oficialii clubului din Ovidiu să-i ofere un nou contract mijlocaşului ofensiv de 19 ani. La finalul sezonului trecut, fiul “Regelui” a fost desemnat cel mai bun jucător din play-off-ul Ligii 1 Betano.

Pe lângă Ianis Hagi, oficialii clubului au decis să le ofere lui Denis Drăguş şi Tudor Băluţă prelungirea contractului. Cei trei fotbalişti au semnat pentru următorii cinci ani, ceea ce înseamnă că Gică Hagi şi-a asigurat perlele care în acest moment sunt principalele produse “de export” ale Viitorului.

Lovitura lui Gică Hagi

Lovitura lui Gică Hagi. Oficialii clubului au făcut anunţul pe site-ul oficial al clubului, unde a fost postat un comunicat. “În urma evoluțiilor foarte bune din acest an, FC Viitorul le-a prelungit cu cinci ani contractele jucătorilor Ianis Hagi, Denis Drăguș și Tudor Băluță. Ianis Hagi (19 ani) – a avut un an excelent, fiind desemnat cel mai bun jucător din play-off. Denis Drăguș (19 ani) – tânărul atacant este cel mai în formă jucător al momentului (5 goluri și un penalty obținut în cele șase partide disputate în toate competițiile în acest sezon). Tudor Băluță (19 ani) – a fost convocat la echipa națională de seniori, pentru care a și debutat în partida amicală dintre România și Chile, scor 3-2”, au anunţat conducătorii Viitorului.

Ianis Hagi este în vizorul lui Standard Liege

Ianis Hagi este în vizorul lui Standard Liege, echipă care l-a transferat pe Răzvan Marin de la Viitorul în iarna anului 2017. Între cele două cluburi au existat tatonări, iar Gică Hagi aşteaptă o ofertă de la formaţia belgiană în următoarele săptămâni. “Regele” ar fi de acord cu transferul, mai ales că echipa antrenată de Michel Preud’homme este obişnuită să promoveze tineri fotbalişti. Pentru Ianis Hagi ar fi al doilea transfer în străinătate, după ce în perioada 2016-2018 a fost jucătorul Fiorentinei. Fotbalistul de 19 ani s-a mai aflat şi pe lista lui AS Roma în această vară.

Răzvan Marin a declarat recent că oficialii lui Standard Liege sunt interesaţi de fotbalistul de 19 ani. “Am fost întrebat de Ianis acum câteva luni bune, doar ce se întorsese din Italia, dar nu știu nimic acum”, a declarat internaţionalul român pentru un post de televiziune din Belgia. Cristian Bivolaru, directorul general al celor de la Viitorul, a susţinut că este foarte probabil ca Ianis Hagi să plece de la Viitorul în această vară. Interes concret există dinspre mai multe cluburi, au existat și niște oferte. Până în momentul de față nu s-a finalizat nimic, așa că el va continua cu noi. Dar asta nu înseamnă că nu poate apărea ceva pe parcurs. Probabil că va conta prestația lui în meciurile din cupele europene. Să nu uităm că, după meciul cu Racing Luxemburg, vom juca mai mult ca sigur o “dublă” manșă cu Vitesse Arnhem și lumea se va concentra probabil pe aceste meciuri”, a declarat Cristian Bivolaru la mijlocul lunii iulie.