Sporturi

Lovitura meciului Halep – Andreescu a fost reușită de Bianca. Canadianca face spectacol. “Un show care nu ne dezamăgește!” VIDEO

28.10.2019 | 16:17
Lovitura meciului Halep  Andreescu a fost reusita de Bianca Canadianca face spectacol Un show care nu ne dezamageste VIDEO
ADVERTISEMENT

Duelul dintre Simona Halep și Bianca Andreescu din grupa violet de la Turneul Campioanelor a început, iar sportiva din Canada a reușit lovitura meciului în primul set, atunci când conducea cu 2-1.

UPDATE, 28 octombrie, ora 16.10. După lovitura superbă de la 2-1 pentru Bianca Andreescu, sportiva din Canada și-a impresionat fanii cu o altă execuție spectaculoasă. “Un show care nu dezamăgește!”

ADVERTISEMENT


Lovitura meciului Halep – Andreescu a fost reușită de Bianca

Sportiva în vârstă de 19 ani care ocupă locul 4 în clasamentul WTA a surprins-o pe Simona Halep cu un forehand la care nu se aștepta. Pe pagina de Twitter a celor de la WTA a fost postat un filmuleț cu momentul în care Bianca a lăsat-o fără reacție pe jucătoarea de tenis din Constanța. VEZI VIDEO MAI JOS!

Simona Halep și Bianca Andreescu se duelează pentru prima dată la Shenzhen, în grupa violet de la Turneul Campioanelor. Celelalte jucătoare din grupa acestora sunt Elina Svitolina și Karolina Pliskova, iar din cea roșie fac parte Naomi Osaka, Ashleigh Barty, Belinda Bencic și Petra Kvitova.

ADVERTISEMENT

Înaintea duelului dintre cele două din grupa violet de la Turneul Campioanelor 2019, Simona Halep se află pe locul 5 WTA, iar Bianca Andreescu este pe 4.