Lovitură neașteptată pentru Poli Iași! Moldovenii trebuie să-i achite 100.000 de euro lui Nicolo Napoli!

EXCLUSIV FANATIK
Alin Miu   
in Liga 1 Betano
14/03/2019, 19:32
Lovitură neașteptată pentru Poli Iași! Moldovenii trebuie să-i achite 100.000 de euro lui Nicolo Napoli! EXCLUSIV FANATIK
Moldovenii trebuie să-i achite 100.000 de euro lui Nicolo Napoli

Cum nu ar fi fost de ajuns războiul intern prin care clubul trece în această perioadă la nivel administrativ, Poli Iași a primit o nouă lovitură importană. FANATIK dezvăluie că moldovenii au pierdut litigiul cu Nicolo Napoli, fostul lor antrenor din perioada 2014-2016, și sunt obligați să-i achite acestuia 100.000 de euro.

Moldovenii trebuie să-i achite 100.000 de euro lui Nicolo Napoli

Aproape un sfert din această sumă – 30.000 de euro – a fost deja achitată din drepturile TV, urmând ca până la vară Poli Iași să-i plătească italianului și restul de 70.000 de euro.

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

În octombrie 2016, după o serie de rezultate modeste, Nicolo Napoli a fost anunțat de șefii clubului că nu va mai continua pe banca tehnică. Totuși, Napoli a refuzat rezilierea, iar Florin Prunea, directorul lui Poli Iași din acea perioadă, i-a desfăcut contractul unilateral.

Napoli a fost dat afara cu politia de la Poli Iasi
Napoli a fost dat afara cu politia de la Poli Iasi

„Nu o să renunţ. O să mă prezint în fiecare zi la antrenament, aşa cum am făcut şi astăzi. Până primesc actele din Italia, marţi probabil, o să vin la antrenamente. Azi a făcut Prunea puţin circ, declara Napoli la acea vreme,

„Plata către Nicolo Napoli a fost făcută, aşteptăm ca în scurt timp, în cursul zilei de ază, să intre în vigoare procedura de reziliere a contractului antrenorului. Din acel moment, Nicolo Napoli nu mai este angajatul clubului şi nu mai are dreptul să intre în vestiar” – a fost răspunsul lui Florin Prunea.

În ciuda declarațiilor lui Prunea, Napoli a venit la stadion, însă nu a fost lăsat să intre în arenă chiar de poliție! Până la urmă, italianul s-a lăsat păgubaș, dar a reclamat clubul la Comisia de Disciplină, iar după doi ani a reușit să câștige litigiul.

Nicolo Napoli le-a mai antrenat în fotbalul românesc pe FC U Craiova, FC Brașov, Turnu Severin și Astra.

 

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!
Închide ×