Fotbal international

Lovitura pe care o pregăteşte PSG: un star de la Arsenal e aproape să vină la Paris!

Ambiţiile şeicilor de la PSG nu mai cunosc limite. Din vara lui 2018 lângă brazilianul Neymar, francezul Mbappe şi uruguayanul Cavani ar putea apărea un alt nume mare din fotbalul european:...
02.10.2017 | 14:12
Lovitura pe care o pregăteşte PSG: un star de la Arsenal e aproape să vină la Paris!
ADVERTISEMENT

Ambiţiile şeicilor de la PSG nu mai cunosc limite. Din vara lui 2018 lângă brazilianul Neymar, francezul Mbappe şi uruguayanul Cavani ar putea apărea un alt nume mare din fotbalul european: Alexis Sanchez.

Omul care a făcut din echipa fanion a Parisului un brand internaţional, şeicul din Qatar Nasser Al Khelaifi, vrea în continuare să aducă jucători cu CV impresionant, pentru a crea pe Parc des Princes un adevărat dream-team, capabil să câştige Liga Campionilor. Pentru aceasta este dispus să facă orice eforturi financiare, conştient de faptul că este singura cale de a putea ajunge să se bată de la egal la egal cu marile puteri consacrate de pe continent, precum Real Madrid, FC Barcelona, Bayern, Juventus sau Manchester United, pentru a aminti doar cluburile cu multe trofee în vitrină.

ADVERTISEMENT

I-a adus pe sume inimaginabile în această vară pe Neymar şi Kylian Mbappe, dar consideră că mai e nevoie de jucători de acelaşi nivel pentru a ajunge acolo unde visează. Noua ţintă a celor de la PSG este acum cel mai bun jucător de Arsenal, internaţionalul chilian Alexis Sanchez, care rămâne liber de contract la final de sezon şi cu care poate negocia lejer în iarnă, când va intra în ultimele şase luni pe Emirates Stadium.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

ADVERTISEMENT

Ce dream team îşi face PSG!

Al Khelaifi a găsit soluţia de a-l atrage pe fotbalistul dorit enorm de Pep Guardiola în această vară, pentru care City oferea 65 de milioane de euro, dar Arsenal a preferat să îl lase să plece liber vara viitoare. PSG îi va oferi nu mai puţin de 11,3 milioane euro primă de instalare şi un contract pe cinci ani, cu salariu de 16,5 milioane pe sezon. Dar asta, bineînţeles, după ce va rezolva problema fair-play-ului financiar, adică va vinde între şase şi opt jucători pentru a echilibra balanţa financiară a clubului.

Alexis Sanchez a mai făcut parte din planurile lui PSG înainte de a fi adus Neymar. Chilianul a fost aproape de o depresie severă după ce Arsenal i-a refuzat transferul la City, acuzându-i pe londonezi de faptul că întîi s-au înţeles şi apoi au anulat totul, deşi au poerdut foarte mulţi bani. Acum Sanchez pare că şi-a revenit şi încet încet a revenit la potenţialul său.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri