Lovitură pe piaţa media! EUROSPORT a achiziţionat cel mai urmărit turneu

Adrian Dumitru   
in Stiri principale
03/08/2016, 13:36
Lovitură pe piaţa media! EUROSPORT a achiziţionat cel mai urmărit turneu

O nouă lovitură de imagine pentru Eurosport România. Postul TV a achiziţionat drepturile pentru transmiterea turneului de la Wimbledon în anii 2017, 2018 şi 2019!

Începând cu sezonul 2017, toate cele patru turnee de Grand Slam vor putea fi urmărite la Eurosport! Pînă în 2016, postul TV transmitea Australian Open, Roland Garros şi US Open, drepturile pentru Wimbledon fiind deţinute de Digisport.

“Eurosport îşi consolidează poziţia de destinaţie preferată pentru turneele de tenis de Grand Slam în Europa, după anunţarea parteneriatului extins cu The All England Club, Wimbledon, prezentînd în direct toate meciurile din acest turneu, în alte 16 ţări (printre care şi România), pe lângă cele care deja beneficiau de aceste transmisiuni”, au anunţat reprezentanţii postului TV printr-un comunicat. Conform datelor oficiale, Wimbledon este cel mai urmărit turneu de tenis la nivel global.

Ştirea MOMENTULUI

Chelsea – Arsenal 0-0 live online pe Eurosport. Start de meci!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×