Revista FANATIK

Lovitură pe piața media! Mogulul Adrian Sârbu revine cu o echipă de „grei” din TV! Amănunte în revista FANATIK din martie!

23.03.2019 | 13:34
Lovitura pe piata media Mogulul Adrian Sarbu revine cu o echipa de grei din TV Amanunte in revista FANATIK din martie

A apărut numărul din martie al revistei FANATIK! Cea mai bună revistă de sport din România! Un nou pachet de atracție: 72 de pagini la doar 6 lei! 48 de pagini revista FANATIK din martie plus 24 de pagini cu tot ce vrei să știi despre Programul play-off / play-out din Liga I Betano!

Lovitură pe piața media! Mogulul Adrian Sârbu revine cu o echipă de „grei” din TV! Amănunte în revista FANATIK din martie!

Se anunță a fi marea lovitură din 2019. Și în TV, și în online. Adrian Sârbu, practic inventatorul show-lui de televiziune în România post-decembristă, pregătește în culise o nouă etapă importantă din cariera sa. La cote de excelență, cum îi este obiceiul…

FANATIK a aflat că mogulul media care a pus „pe șine” tot ce înseamnă trustul PRO, de la ProTV la Prosport, vrea să cucerească și zona TV pe online. Ce „nume grele” din TV a cooptat în echipa cu care vrea să „spargă” piața poți afla numai din numărul de pe martie al revistei FANATIK!

Revista FANATIK din martie dezvăluie planul prin care mogulul media Adrian Sârbu vrea să revină în forță în televiziune. Online, nu onair au pe cablu!
Revista FANATIK din martie dezvăluie planul prin care mogulul media Adrian Sârbu vrea să revină în forță în televiziune

Ce mai poți citi în revista FANATIK din martie

Din numărul pe martie al revistei FANATIK mai poți afla ce jucător dinamovist a plâns, și de ce!, când a ajuns în „Ștefan cel Mare”, ce proiect UEFA „îngroapă” efectiv echipele noastre în anonimat și le împinge spre periferia fotbalului european, cum au pierdut 12.000.000 de euro marile rivale Steaua/FCSB și Dinamo, ce jucător îl acuză pe Gigi Becali și pe încă un oficial de-al său că nu l-au mai lăsat să joace după prima gafă din teren, sau ce „scenariu de groază” o poate scoate pe Simona Halep din primele 50 de locuri ale clasamentului WTA!

Nu uita: a apărut un nou număr al revistei FANATIK! 48 de pagini cu subiecte tari, pe cât de șocante, pe atât de emoționante! 48 de pagini de exclusivități! 48 de pagini în revistă PLUS 24 în suplimentul în care găsești totul despre play-off și play-out! 72 de pagini în total, la numai 6 lei! Revistă și supliment la toate chioșcurile de difuzare a presei! Dacă o mai găsești… Dacă nu, abonează-te ca să fii sigur că nu pierzi niciun număr al revistei FANATIK! Cea mai bună revistă de sport din România!