Fotbal intern

Riccardo Piscitelli a semnat cu Dinamo! Anunțul oficial al “câinilor”. FANATIK confirmat

27.06.2019 | 12:20
Riccardo Piscitelli a semnat cu Dinamo Anuntul oficial al cainilor FANATIK confirmat
Riccardo Piscitelli a semnat cu Dinamo! Anunțul oficial al câinilor. FANATIK confirmat

Formația din Ștefan cel Mare continuă restructurarea lotului. După ce l-au adus pe brazilianul Moura, dinamoviștii au mai rezolvat o achiziție importantă. Așa cum Eugen Neagoe a anunțat într-un interviu acordat FANATIK, echipa alb-roșie se orientează către străini. Sursele noastre susțin că Riccardo Piscitelli semnează cu Dinamo București până la finalul acestei săptămâni. Portarul italian a fost format la juniorii lui AC Milan, iar tratativele sunt finalizate.

UPDATE, ora 12:17. Riccardo Piscitelli a semnat cu Dinamo. Informațiile oferite de FANATIK au fost confirmate și portarul italian a fost prezentat oficial la Dinamo. El se va alătura lotului în Marbella, în seara zilei de vineri, alături de Kevin Bru, o altă achiziție a “câinilor”.

Riccardo Piscitelli a semnat cu Dinamo! Anunțul oficial al câinilor. FANATIK confirmat
Riccardo Piscitelli a semnat cu Dinamo! Anunțul oficial al câinilor. FANATIK confirmat

Riccardo Piscitelli semnează cu Dinamo București! Goalkeeperul vine în România să facă vizita medicală

Dinamo a câștigat primul amical al verii, iar veștile bune continuă să vină pentru antrenorul Eugen Neagoe. Conducerea l-a transferat pe Gabriel Moura pentru postul de fundaș dreapta, iar acum este aproape să acopere total și zona goalkeeperilor. Cătălin Straton va avea un concurent puternic pentru locul de titular în persoana lui Riccardo Piscitelli!

Sursele FANATIK susțin că portarul italian, format la juniorii lui AC Milan, și-a dat acordul să semneze cu Dinamo București. Goalkeeperul este așteptat să vină în România joi și să facă vizita medicală. Dacă testele efectuate vor ieși bine, Piscitelli va parafa actele și va deveni “câine” pentru doi ani. Italianul este liber de contract după despărțirea de Carpi, astfel încât Dinamo nu trebuie să achite nicio sumă pentru aducerea lui.

Ricardo Piscitelli U 21
Ricardo Piscitelli a făcut parte din lotul naționalei de tineret a Italiei și l-a avut ca adversar pe Antonio Cassano, atacant la naționala de seniori la acea vreme

Gianmario Comi, următorul pe listă

Transferurile nu se opresc aici pentru Eugen Neagoe. Tehnicianul vrea să aibă un lot cât mai competitiv, iar următorul compartiment pe care vrea să îl întărească este cel ofensiv. Concret, din informațiile noastre, Dinamo este aproape să rezolve aducerea atacantului Italian Gianmario Comi, care a jucat sezonul trecut la Pro Vercelli.

Fotbalistul de 27 de ani a fost format la junorii lui Torino, apoi a trecut la Academia lui AC Milan. Pe vremea când evolua pentru formația Primavera a “diavolilor”, în 2012, Comi a fost golgheterul competiției rezervate tineretului. El a fost considerat o mare speranță a Italiei și a făcut parte din loturile U 16, U 18 și U 21 ale Squadrei Azzurra. La fel ca și în cazul lui Montini, trecerea la seniori nu a fost una de bun augur pentru Comi, care a schimbat echipele foarte des. Dacă va semna cu Dinamo, vârful se va afla la prima experiență în afara țării natale.

Gianmario Comi Italia U 21
Gianmario Comi a jucat pentru naționala U 21 a Italiei și ar putea fi o achiziție foarte importantă pentru Dinamo
  • 300 de mii de euro este cota portarului Riccardo Piscitelli, conform Transfermarkt
  • 250 de mii de euro este cota atacantului Gianmario Comi, conform Transfermarkt