Lovitură pe scena politică! Călin Popescu Tăriceanu vrea alegeri anticipate

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
26/07/2016, 18:21
Lovitură pe scena politică! Călin Popescu Tăriceanu vrea alegeri anticipate

Călin Popescu Tăriceanu, preşedintele ALDE şi preşedintele Senatului, a anunţat că şi-ar dori ca în România să fie organizate alegeri parlamentare anticipate. ”Trebuie să găsim o modalitate care să ducă organizarea alegerilor în condiţii meteorologice favorabile.”, a spus Tăriceanu.

„Este una din variantele propuse, având în vedere că Guvernul a anunţat deja alegeri pentru începutul lunii decembrie în condiţiile în care s-a demonstrat că participarea la vot este una scăzută. Ar fi o variantă ca toţi parlamentarii să-şi dea demisia şi alegerile parlamentare să aibă loc în luna octombrie. Dar trebuie să se discute şi cu partenerii din coaliţie şi cei din PSD, dar şi cu cei din alte partide şi să vadă cât de viabilă este această propunere”, a declarat reporterul Antena 3, Vasile Marcu.

Sursă: www.antena3.ro

Ştirea MOMENTULUI

Harlem Gnohere a devenit netransferabil. Becali cere o sumă imensă

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×