Fotbal intern

Lovitură pentru Adrian Mititelu! Magazinul FCU Craiova a fost spart. FOTO

07.05.2019 | 14:11
Magazinul oficial al echipei FCU Craiova

O nouă lovitură pentru Adrian Mititelu! După ce FCU Craiova a ratat promovarea în Liga 2 în fața formației AFC Turris Oltul Turnu Măgurele, patronul formației din Bănie întâmpină noi probleme. Conform site-uluilupamea.ro, magazinul FCU Craiova a fost spart.

O nouă lovitură pentru Adrian Mititelu, patronul lui FCU Craiova

Magazinul formației patronate de Adrian Mititelu a fost vandalizat. Acesta a fost inaugurat în urmă cu un an, dar rivalii echipei FCU Craiova au spart geamurile de la intrare cu ajutor unor pietre. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS!

Nu este primul eveniment de accest gen care are loc în Bănie, întrucât în urmă cu câțiva ani, magazinul clubului din Liga 1 Betano, Universitatea Craiova, a fost și el spart de ultrașii lui FCU Craiova.

Geamul magazinului FCU Craiova a fost spart. Sursă foto: lupamea.ro
Geamul magazinului FCU Craiova a fost spart. Sursă foto: lupamea.ro

FCU Craiova a ratat promovarea

FCU Craiova s-a duelat cu AFC Turris Oltul Turnu Măgurele pentru promovarea în Liga 2. Cele două formații fac parte din seria a 3-a, Liga 3, dar gruparea din Turnu Măgurele a promovat deja având 62 de puncte adunate în 26 de meciuri. De partea cealaltă, echipa lui Adrian Mititelu se alflă pe 2, cu 50 de puncte, după ce a bifat  15 victorii, 5 egaluri și 6 înfrângeri.

Magazinul deținut de Adrian Mititelu este situat pe strada Sf. Dumitru, nr. 1, chiar la parterul sediului clubului, în centrul orașului. Suporterii puteau să își achiziționeze de acolo  produse care aveau prețuri între 400 de lei și 10 lei.