Life

Lovitură pentru Alexandra de la Puterea dragostei! Ce pune la cale Codruț

08.12.2020 | 13:11
Lovitura pentru Alexandra de la Puterea dragostei Ce pune la cale Codrut
Alexandra de la Puterea dragostei ar fi păcălită de Codruț pentru a ajunge în marea finală. Foto: captură Kanal D
ADVERTISEMENT

Alexandra de la Puterea dragostei este destul de debusolată după despărțirea de Codruț, cu care a început din nou să vorbească întrucât concurentul nu a renunțat niciodată să afirme în emisiune că o mai iubește.

Ceilalți colocatari ai casei din Istanbul, unde se filmează reality-show-ul de la Kanal D, sunt de părere că Alexandra e păcălită de Codruț, iar acesta ar face orice să ajungă în finală, inclusiv să întrețină această falsă poveste de iubire cu Alexandra.

ADVERTISEMENT

Acuzațiile au mers chiar mai departe, Aya susținând că Alexandra este conștientă de faptul că băiatul nu o place atât de mult pe cât spune și că ar fi, de fapt, o strategie a amândurora.

Alexandra de la Puterea dragostei, păcălită de Codruț?

Alexandra a refuzat această teorie și s-a bătut cu pumnul în piept pentru relația ei, luându-i apărarea lui Codruț. Majoritatea fanilor și a concurenților emisiunii sunt ferm convinși că după ce se va încheia competiția, Codruț nu o va mai băga în seamă deloc pe fata cu părul violet.

ADVERTISEMENT

Suspiciunile despre intențiile reale lui Codruț au apărut în urma ultimei gale, când într-o discuție aprinsă cu Alexandru, a vrut să îi arate Alexandrei cât de mult ține la ea luându-i partea ca un lup.

Aya aruncă bomba: Codruț a încercat din nou să se apropie de ea!

Asta i-a făcut pe băieți, în special pe George și Alexandru să creadă că Alexandra e folosită de Codruț doar pentru a mai continua în emisiune, căci fără un cuplu ar fi plecat de multă vreme.

ADVERTISEMENT

„Eu cred că face lucrurile astea ca să mai apară așa… Nu au nimic în comun unul cu celălalt”, a comentat Mariana după cearta iscată în casă.

„Codruț a încercat ceva cu mine, eu nu l-am acceptat, apoi s-a dus la Alexandra. Scuze, dar e în top… Dacă va fi cu ea, are siguranța că rămâne aici. Certându-se cu ea, a încercat din nou să vină la mine. Eu dacă spuneam da, ea nu mai exista”, a dezvăluit Aya.

ADVERTISEMENT