Life

Lovitură pentru Alexandru Bălan Colo! Youtuber-ul pare că nu mai scapă de belele

09.06.2020 | 10:56
Lovitura pentru Alexandru Balan Colo Youtuberul pare ca nu mai scapa de belele
Internauții cer excluderea lui Alexandru Bălan Colo de pe Youtube. Sursa foto: captură Youtube
ADVERTISEMENT

Alexandru Bălan Colo a primit o nouă lovitură după declarațiile controversate despre minore, de data asta chiar din partea internauților!

Alexandru Bălan Colo, out de pe Youtube?

Celebrul vlogger care are pagină de Youtube, acolo unde a criticat vestimentația sumară pe care o poartă unele adolescente, fapt pentru care ar merita să fie violate, devine tot mai nepopular în mediul online, chiar dacă și-a cerut deja iertare pe canalul său.

ADVERTISEMENT

Zeci de mii de români au semnat deja o petiție online prin care cer nici mai mult, nici  mai puțin decât excluderea lui Alexandru Bălan Colo de pe Youtube.

După ce scandalul iscat de declarațiile sale, făcute în urmă cu mai multă vreme, mai mulți sponsori s-au retras de pe pagina lui și multe persoane au dat unsubscribe.

ADVERTISEMENT

I-a părut rău abia când s-au viralizat declarațiile sale și a realizat că e groasă

Colo a fost nevoit să dea declarații în fața polițiștilor, după ce Poliția Capitalei a demarat verificări în acest caz, în urma unei plângeri depuse de organizația feministă FILIA.

„Eu dacă nu eram în nicio relație cu nimeni, vă spun sincer, cât de sincer posibil, f***** toate copilele de 15, de 16 ani, credeți-mă pe cuvânt. (…) La modul cu picioare-n gură, s-o scuipi în gură, să-i zici “Oh! Cine-i tăticul tău”, să-i dai cu palme, s-o ţii cu capul de pereţi, să-i pui aşa piciorul pe faţă (…)Adică, credeţi-mă, că astea nu trebuie iertate“, sunt declarațiile lui Alexandru Bălan Colo care au creat atâta tevatură.

ADVERTISEMENT

În urmă acesto declarații absolut revoltătoare, celebrul youtuber a plecat capul în jos și și-a cerut iertare.

Ce este și mai incredibil în acest caz este că individul nu a simțit nevoia să își ceară iertare imediat după ce a spus ce a spus, în urmă cu mai mulți ani, ci abia după ce totul a căpătat amploarea pe care o vedem cu toții, semn că părerea de rău poate fi pusă între paranteze.

ADVERTISEMENT