Life

Lovitură pentru Anca Serea. A pierdut ce avea mai de preț de la fostul soț

10.11.2020 | 08:32
Lovitura pentru Anca Serea A pierdut ce avea mai de pret de la fostul sot
ADVERTISEMENT

Anca Serea pare urmărită de ghinion pe plan financiar după ce în urmă cu foarte puțin timp a fost executată silit de școala privată la care învață o parte din copiii ei. Vedeta este nevoită acum să renunțe la câteva terenuri primite moștenire de la fostul soț, Filip Polpingher. 

Mai exact, frumoasa șatenă a fost expropriată de două parcele de teren care se află în comuna Cernica din județul Ilfov. Acestea urmează să ajungă în proprietatea statului român, vedeta fiind deja înștiințată de această situație încă din luna mai.

ADVERTISEMENT

Potrivit unor ordin emis de prim-ministrul Ludovic Orban pe aceste terenuri urmează să treacă autostrada de centură, autoritățile având un plan de lărgire a Șoselei de Centură a Bucureștiului. Concret, Anca Serea este nevoită să renunțe la ele.

Anca Serea, o nouă lovitură financiară. A pierdut câteva terenuri din Cernica

Fosta prezentatoare TV nu este singura moștenitoare a terenurilor din comuna ilfoveană, ci și copiii pe care-i are din primul mariaj, David și Sarah. Totodată, o rudă din partea regretatului ei soț urmează să ajungă în aceeași situație, statul român trebuind să le ofere în schimbe anumite sume de bani.

ADVERTISEMENT

Potrivit wowbiz.ro, soția lui Adrian Sînă va fi „recompensată” cu o sumă mult mai mică pentru terenurile extravilane pe care le deține în Cernica. Sursa menționată mai arată că este vorba de patru parcele cu suprafețe diferite.

Mai exact, dintr-un teren cu suprafața de 4.526 mp statul va lua 1.492 mp. Suma repartizată pentru acesta este de 16.734,12 lei (aproximativ 11 euro/mp). Din al doilea, de circa 4.526 mp, Anca Serea a pierdut 101 mp, contra sumei de 1.134,76 lei.

ADVERTISEMENT

De asemenea, din ultimele două terenuri, de 5.000 mp, respectiv 3.467 mp familia vedetei urmează să primească 190,61 lei, respectiv 134,55 lei. Din acestea statul va reține în total 29 mp, suma pe care șatena urmează să o încaseze fiind de circa 3.700 de euro.

Cele patru terenuri sunt foarte aproape de intrarea în Capitală, așadar sunt amplasate într-o zonă foarte bună ceea ce le face să le piperate la preț în situația în care ar fi scoase la vânzare. Din păcate, acest lucru nu este posibil, Anca Serea pierzând o sumă importantă de bani.

ADVERTISEMENT

Prețul oferit de autoritățile române este de aproximativ 4 ori mai mic decât cel al zonei, o veste care, cu siguranță, nu este pe placul soției cântărețului Adrian Sînă care în ultima perioadă s-a confruntat cu mai multe probleme de ordin financiar.

ADVERTISEMENT