Life

Lovitură pentru Andreea Berecleanu în procesul cu Andrei Zaharescu: ”Lucrurile s-au schimbat”

Andreea Berecleanu și fostul ei soț, Andrei Zaharescu, s-au judecat ani buni pentru partajul din timpul căsătoriei, divorțul lor având loc în 2013, iar abia acum s-au încheiat toate socotelile dintre ei.
10.05.2022 | 12:09
Lovitura pentru Andreea Berecleanu in procesul cu Andrei Zaharescu Lucrurile sau schimbat
Andrea Berecleanu nu a reușit să obțină banii pe care îi voia la partajul cu Andrei Zaharescu, fostul ei soț / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Între Andreea Bereleanu și Andrei Zaharescu relațiile, după divorțul din 2013, au fost cât se poate de reci. Ba chiar, cei doi s-au înfruntat, ani la rândul, în tribunale pentru a lămuri situația partajului și bunurilor comune din timpul căsătoriei.

Andreea Berecleanu a pierdut procesul cu fostul soț, Andrei Zaharescu

Andreea Berecleanu și Andrei Zaharescu au divorțat în 2013 după ce, explica prezentatoarea TV, relația dintre ei devenise una în care nu se mai simțea bine. ”La un moment dat, în familia în care eram, în structura în care eram, nu se mai râdea şi asta a fost un semnal de alarmă important”, spunea vedeta TV cu ani în urmă.

ADVERTISEMENT

De la divorț, între Andrea Berecleanu și Andrei Zaharescu au avut loc mai multe procese, majoritatea legate de partajul bunurilor comune din timpul căsătoriei, dar și legate de pensia alimentară pe care trebuia să o plătească actualul consul al României în Africa de Sud pentru copiii pe care îi au împreună. Iar Andreea Berecleanu le-a câștigat pe toate.

Cel mai recent proces dintre Andreea Berecleanu și Andrei Zaharescu a avut ca obiect partajul bunurilor comune și lichidarea regimului matrimonial dintre cei doi, iar prezentatoarea de la Prima TV a primit o veste proastă din partea magistraților.

ADVERTISEMENT

Mai exact, conform minutei instanței de la Judecătoria Sectorului 1 din București, cererea făcută de Andreea Berecleanu a fost respinsă, iar vedeta TV nu a primit nici măcar banii pentru cheltuielile de judecată.

Ce îi cerea Andreea Berecleanu lui Andrei Zaharescu, în proces

Conform informațiilor FANATIK, între Andreea Berecleanu și Andrei Zaharescu se ducea o luptă aprigă, în instanțe, pentru banii pe care i-ar fi investit într-o firmă pe care o aveau în timpul căsătoriei.

ADVERTISEMENT

Mai exact, partajul celor doi a fost încurcat de firma pe care o aveau împreună în timpul căsniciei și care acumulase datorii în urma unui credit de 80.000 de euro. Cum firma a dat faliment, Andrei Zaharescu s-a înscris la masa credală și a primit suma de 127.675 de lei după vânzarea bunurilor firmei și plata creditului.

Cu toate acestea, pare-se, banii recuperați după falimentul firmei nu i-ar fi împărțit cu Andreea Berecleanu, motiv pentru care a fost acționat în judecată de vedeta Prima TV, aceasta cerându-i 63.837,59 lei (aproximativ 12.500 de euro), adică jumătate din suma cu pricina.

ADVERTISEMENT
Andreea Berecleanu
Andreea Berecleanu a pierdut procesul cu Andrei Zaharescu / Foto: captura portal.just.ro

”Respinge cererea principală, ca prescrisă. Respinge cererea reconvenţională, ca neîntemeiată. Respinge capătul subsidiar al cererii principale, ca rămas fără obiect. Respinge cererile de acordare a cheltuielilor de judecată, ca neîntemeiate”, au decis magistrații.

Andreea Berecleanu, prima reacție după ce procesul a fost respins

Contactată de FANATIK, Andreea Berecleanu a mărturisit că nu știa că procesul a ajuns la final și că magistrații au constatat prescrierea. Cu toate acestea, a precizat vedeta TV, nu este deloc afectată de ceea ce s-a întâmplat.

”Nu știam (că s-a dat sentința, n. red.), probabil trebuie să mă informeze avocatul. Dar nu mă interesează. A trecut prea mult timp, probabil de aceea s-a prescris.

Lucrurile s-au schimbat de atunci, viața s-a schimbat, de aceea nici nu am urmărit subiectul, se ocupă avocații”, ne-a precizat, în exclusivitate, Andreea Berecleanu.

Andreea Berecleanu și Andrei Zaharescu și-au refăcut viața, după divorț

Andreea Berecleanu și-a refăcut viața după divorțul de Andrei Zaharescu din 2013. Ea este acum căsătorită cu medicul Constantin Stan, alături de care, în repetate rânduri, a declarat că este extrem de fericită.

Și Andrei Zaharescu, fost jurnalist și purtător de cuvânt al Guvernului Ponta, și-a refăcut viața. Ajuns Consul în Africa de Sud, el s-a recăsătorit și a devenit, din nou, tată, alături de Cosmina, soția lui.

Andreea Berecleanu și Andrei Zaharescu au doi copii împreună, pe Eva și pe Petru, iar conform declarațiilor făcute de vedeta Prima TV, legătura dintre fiica și fiul ei cu Andrei Zaharescu este una cât se poate de normală și comunică deseori.

ADVERTISEMENT