Sport

Lovitură pentru Anglia la EURO 2024! Starul lui Southgate are probleme medicale: „Nu s-a antrenat cu restul echipei!”

Un titular de bază din echipa Angliei va rata al doilea meci de la EURO 2024. Ce a declarat Gareth Southgate. Echipele probabile din Anglia - Danemarca.
19.06.2024 | 23:17
Lovitura pentru Anglia la EURO 2024 Starul lui Southgate are probleme medicale Nu  sa antrenat cu restul echipei
Probleme pentru Gareth Southgate. Selecționerul Angliei nu se va putea baza pe un jucător important în meciul cu Danemarca
ADVERTISEMENT

Naționala Angliei nu a impresionat în primul meci de la Campionatul European din Germania. Elevii lui Gareth Southgate s-au chinuit în victoria cu 1-0 în fața Serbiei, iar selecționerul a primit o veste proastă înainte de duelul cu Danemarca.

Luke Show, out pentru meciul Anglia – Danemarca

Englezii nu se vor putea baza pe Luke Shaw în al doilea meci de la turneul final. Fundașul stânga nu s-a recuperat încă după accidentare. Acesta s-a aflat pe bancă pentru meciul cu Serbia, însă nu face parte din lotul lui Southgate înainte de meciul care poate fi decisiv pentru calificarea în optimile de finală.

ADVERTISEMENT

Starea fotbalistului de la Manchester United este în continuare incertă. Shaw nu s-a antrenat cu echipa în sesiunea de pregătire de miercuri, iar Gareth Southgate a transmis clar că acesta va continua recuperarea și a precizat că totul decurge conform planului.

„Luke nu va fi implicat, nu. De fapt, este pe drumul pe care ne-am gândit inițial că va fi. Speram acum câteva zile să putem accelera puțin acest proces, dar are nevoie de ceva mai mult volum de muncă. Nu s-a antrenat cu restul echipei astăzi, pentru că sunt zile când trebuie să facă mai mult decât restul grupului.

ADVERTISEMENT

Sunt zile când trebuie să se recupereze în timp ce ceilalți își intensifică antrenamentele, așa că este încă în și în afara grupului și urmează propriul său program. Nu vrem să punem un termen limită în acest moment, dar progresează bine”, a explicat Gareth Southgate, conform Daily Mail.

Cel mai probabil, în locul lui Shaw va intra Kieran Trippier. Fotbalistul celor de la Newcastle a fost integralist în meciul cu Serbia, iar Southgate va trimite, în mod normal, cea mai bună echipă în partida cu Danemarca, care va avea loc joi, 20 iunie, de la ora 19:00.

ADVERTISEMENT

Echipele probabile din Danemarca – Anglia:

Danemarca: Schmeichel – Andersen, Christensen, Vestergaard, Kristiansen, Maehle – Norgaard, Eriksen, Hojbjerg – Hojlund, Poulsen.
Anglia: Pickford – Walker, Stones, Guehi, Trippier – Gallagher, Rice – Saka, Bellingham, Foden – Kane.

Anglia este una dintre marile favorite la EURO 2024. Britanicii au câștigat cu emoții în fața Serbiei, iar acum elevii lui Gareth Southgate speră să arate de ce sunt capabili. Cu o victorie, Anglia merge în optimile de finală, acolo unde s-a calificat deja Germania.

ADVERTISEMENT

Danemarca, în schimb, a făcut egal cu Slovenia. Duelul cu britanicii ar putea fi unul decisiv pentru nordicii. În cazul unei înfrângeri, aceștia vor fi obligați să câștige în ultima rundă pentru a mai putea spera la o calificare în fazele finale ale turneului final.

“Aș minți dacă aș spune că nu m-am gândit la ce ar fi putut fi în acea seară. Am rămas cu un gust amar. Deci, există o motivație în plus de la acel meci, deși nu cred că mai este nevoie. Acum sunt multe în joc”, a transmis veteranul Jannik Vestergaard înainte de duelul cu Anglia.

  • 2,17 este cota MAXBET pentru pronosticul „ambele marchează” la meciul Danemarca – Anglia

ADVERTISEMENT
Tags: