Life

Lovitură pentru Antena 1! Ce se întâmplă cu sezonul 4 Asia Express: “Este supărare mare”

02.04.2021 | 16:40
Lovitura pentru Antena 1 Ce se intampla cu sezonul 4 Asia Express Este suparare mare
ADVERTISEMENT

Sezonul 4 al reality show-ului Asia Express a fost amânat, din nou! Antena 1 a luat decizia de a “îngheța” proiectul din cauza pandemiei cu COVID-19.

FANATIK.RO a aflat informații de ultim moment despre unul dintre cele mai așteptate show-uri TV: Asia Express! Conform surselor noastre, echipa de la Antena 1 care se ocupă de realizarea sezonului 4 Asia Express a primit o veste neplăcută: se amână din nou filmările, din cauza pandemiei generată de virusul SARS-CoV2 care a dat planeta peste cap.

ADVERTISEMENT

Decizia nu le-a căzut deloc bine celor angrenați în proiectul Asia Express și, potrivit surselor noastre, este supărare mare în curtea Antenei 1.

Filmările sezonului 4 Asia Express, amânate din nou

Nu este prima dată când filmările pentru sezonul 4 Asia Express sunt puse în așteptare.  Anul trecut au fost anulate, iar producătorii au decis să le reia din vară, începând cu luna iunie. Iată însă că, din cauza restricțiilor luate la nivel mondial, nici de această dată echipa de la Antena 1 nu își face bagajele pentru noua călătorie așteptată cu nerăbdare.

ADVERTISEMENT

Astfel, toate negocierile purtate cu vedetele ofertate pentru sezonul 4 Asia Express s-au încheiat. Cel puțin până la toamnă, când Antena 1 speră să poată realiza, într-un final, proiectul.

Unde se va filma noul sezon Asia Express

Pentru sezonul 4 al emisiunii Asia Express au fost purtate discuții lungi și în ceea ce privește traseul pe care concurenții să-l străbată. Așa cum FANATIK a anunțat, vedetele care vor bate palma cu Antena 1 vor filma în Rusia, Turcia și Kazahstan, bineînțeles dacă planul stabilit nu o să sufere alte modificări, din cauza pandemiei.

ADVERTISEMENT

Cât durează filmările Asia Express

Filmările amânate pentru toamna lui 2021 vor dura câteva săptămâni și, pe parsursul lor, concurenții vor avea de înfruntat diferențe culturale uriașe, probe și misiuni dificile, fără să li se pună la dispoziție multe resurse. Se pot baza pe bunurile personale care încap într-un rucsac și au ca buget… un euro pe zi cu care să-și satisfacă nevoile primare.

Rămâne Gina Pistol prezentatoarea emisiunii Asia Express?

Proaspăta mămică Gina Pistol are toate șansele să fie prezentatoarea sezonului 4 Asia Express, ținând cont că filmările, programate să înceapă în luna iunie, urmează să fie făcute în toamnă.

ADVERTISEMENT

Dacă până acum bătălia pentru postul ocupat de Gina Pistol era una acerbă, iar printre cei cu care producătorii purtau discuții pentru a o înlocui se numărau Dorian Popa, Liviu Vârciu și Răzvan Fodor, iată că frumoasa blondă ar putea avea de câștigat de pe urma amânării sezonului 4 Asia Express. Fiica ei, Josephine, va avea câteva luni în toamnă și nu este exclus ca vedeta Antenei 1 să-și dorească să participe la filmări.

ADVERTISEMENT