Life

Lovitură pentru Antena 1! Mara Bănică a semnat cu PRO TV pentru cea mai așteptată emisiune a anului!

Lovitură pentru Antena 1! Mara Bănică, una din cele mai cunoscute vedete ale postului, a semnat cu PRO TV! Jurnalista va porni în aventura vieții sale în câteva zile!
21.07.2022 | 12:35
Lovitura pentru Antena 1 Mara Banica a semnat cu PRO TV pentru cea mai asteptata emisiune a anului
Mara Bănică a semnat cu PRO TV! Foto: Antena 1/ PRO TV/ Instagram
ADVERTISEMENT

Mutare de-a dreptul neașteptată pe piața televiziunii! Una din cele mai cunoscute figuri ale Antenei 1 a semnat cu PRO TV! Este vorba despre jurnalista Mara Bănică, cea pe care telespectatorii o cunosc din emisiunile postului concurent precum „Acces direct” sau „Xtra Night Show”!

Mara Bănică, la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”!

Vedeta a zis „Da” fără ezitare atunci când i s-a pus în față propunerea pentru a participa în cel mai așteptat proiectul al acestui an. FANATIK a aflat, în exclusivitate, că Mara Bănică este una dintre vedetele celui de-al doilea sezon al reality show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, difuzat de PRO TV.

ADVERTISEMENT

Potrivit informațiilor obținute de FANATIK, Mara Bănică ar fi negociat extrem de atent condițiile colaborării cu PRO TV și revenirea ei în televiziune.

După ce s-a asigurat că Donca, fiica ei, va fi lăsată pe mâini bune, Mara a început mobilizarea pentru plecarea în Republica Dominicană, acolo unde se va filma emisiunea.

ADVERTISEMENT

Noua achiziție a Pro TV-ului a început deja să se pregătească, în primul rând psihic, pentru una din cele mai dure aventuri din televiziune.

Fosta vedetă a Antenei 1 va pleca în Republica Dominicană duminică, împreună cu ceilalți concurenți. Nu este singurul nume important pe care îl vom vedea la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”.

ADVERTISEMENT

Ce vedete mai participă la “Sunt celebru, scoate-mă de aici”

Din lista concurenților face parte și Giani Kiriță, iar printre numele vehiculate, până acum, se mai află: Alexandra Ungureanu, Ioana Filimon și Lidia Buble. Ex-dinamovistul s-ar număra printre concurenții cu cel mai mare onorariu din acest sezon.

Filmările vor începe, așadar, de săptămâna viitoare, imediat ce toți concurenții, dar și prezentatorii vor ajunge în țara latino-americană.

ADVERTISEMENT

Noul sezon, revenit după 7 ani de pauză, va fi prezentat de Adela Popescu și Cabral. Ediția anterioară a fost prezentată tot de Cabral, însă l-a avut ca partener de show pe actorul Mihai Bobonete.

Concurenții se vor elimina între ei

Emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici” a fost una dintre cele mai urmărite de la PRO TV în urmă cu 7 ani. Primul sezon a fost câștigat de Cătălin Moroșanu, acesta dovedind că poate depăși orice situație dificilă în jungla africană.

Pentru proiectul de la PRO TV a fost contactată și sora Biancăi Drăgușanu, potrivit declarațiilor în exclusivitate făcute de vedetă pentru FANATIK. Sora Biancăi, cu care afacerista a fost la Asia Express, a refuzat oferta celor de la PRO.

„De ce să stau eu în balegă până la gât, să mănânc viermi? Am încasat 100.000 de euro din videochat. Nu am făcut nimic. Stau pozele mele pe niste stâlpi și mi-au intrat banii în cont.

Nici sora mea nu a acceptat să se ducă la Sunt celebru, scoate-mă de aici. Ea a fost acum doua luni la ei. Au vrut-o cei de la Pro TV. Le-a plăcut mult de ea, dar i-a refuzat”, ne-a spus de curând Bianca Drăgușanu.

Emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici” e prefigurată să aibă marea premieră toamna aceasta. Show-ul se va filma pe parcursul mai multor săptămâni, iar eliminările nu vor fi făcute de public. Concurenții se vor nominaliza între ei și vor pleca rând pe rând.

ADVERTISEMENT