Lovitură pentru Barcelona! Paul Pogba și-a prelungit înțelegerea cu Manchester United

Eduard Dimiean   
în Manchester United
16/10/2020, 22:09
Lovitură pentru Barcelona! Paul Pogba și-a prelungit înțelegerea cu Manchester United
Lovitură pentru Barcelona! Paul Pogba și-a prelungit înțelegerea cu Manchester United. (foto:hepta)

Barcelona primește o nouă lovitură pe piața transferurilor, Paul Pogba tocmai ce și-a prelungit înțelegerea cu Manchester United.

Campionul mondial cu naționala Franței în vârstă de 27 de ani întrase în ultimul an de contract cu United iar la finalul sezonului putea fi transferat gratis de un către un alt club.

Paul Pogba a revenit pe Old Trafford în 2016 de la Juventus Torino  pentru o sumă record la acea vreme de 105 milioane de euro.

Paul Pogba și-a prelungit înțelegerea cu Manchester United

La mai puțin de o săptămână din momentul în care francezul și-a exprimat interesul cu privire la o mutare la Real Madrid, englezii de la United au activat prelungirea pe o perioadă de 1 an a contractului lui Pogba. Acesta a declarat în repetate rânduri că visul său este să evolueze pe Santiago Bernabeu mai ales sub comanda idolului său în fotbal Zinedine Zidane.

Această decizie a clubului este posibil să forțeze un transfer a lui Pogba vara viitoare, moment care poate reprezenta ultima șansă pentru club de a recupera măcar o parte din suma de transfer plătită în urmă cu 4 ani.

În sezonul trecut francezul a absentat în 22 de partide de la Manchester United în urma unei serii de accidentări, revenirea sa în noul sezon producând așteptări însemnate din partea fanilor și a staff-ului tehnic. Momentan Manchester United traversează o perioadă slabă în campionat suferind în ultima etapă disputată o înfrângere istorică contra celor de la Spurs, 1-6.

Barcelona l-a ratat pe Paul Pogba

În ciuda faptului că Pogba și-a exprimat admirația pentru rivala din Madrid, francezul nu ar fi refuzat un eventual trasfer la Barcelona. Conform publicației Mundo Deportivo Barcelona era dispusă să înainteze o ofertă pentru a obține serviciile jucătorului.

Ronald Koeman, tehnicianul Barcelonei, nu a reușit nici un transfer notabil din momentul în care a fost numit la cârma echipei. Clubul catal traversează o perioadă dificilă financiar în contextul pandemiei de coronavirus care a provocat pierderi însemnate pentru majoritatea cluburilor de fotbal, lipsa fondurilor simțindu-se din plin pe piața transferurilor.

Prelungirea înțelegirii lui Paul Pogba cu United pentru încă un an semnifică finalul speranțelor pentru Koeman de a transfera pe gratis un mijlocaș de creație la echipa de pe Camp Nou.

Închide ×