Fotbal international

Lovitură pentru Bayern Munchen! Robert Lewandowski este out! Cât lipseşte atacantul

26.02.2020 | 18:55
Lovitura pentru Bayern Munchen Robert Lewandowski este out Cat lipseste atacantul
ADVERTISEMENT

Bayern Munchen a rămas fără Robert Lewandowski! Nemții au anunțat pe site-ul oficial că atacantul a suferit o accidentare gravă la genunchi în meciul de ieri și va lipsi cel puțin patru săptămâni de pe gazon.

Bayern, fără Lewandowski pe final de campionat

Pierderea lui Robert Lewandowski pare o lovitură extrem de importantă primită de bavarezi, în condițiile în care atacantul polonez traversează o perioadă extrem de bună a carierei și înscrie pe bandă rulantă, indiferent de competiție.

ADVERTISEMENT

Ultima reușită a lui Lewa a venit ieri, contra lui Chelsea, în victoria lui Bayern cu 3-0. Polonezul a înscris în minutul 76 al meciului ultimul gol al nemților pe „Stamford Bridge”.

Anunțul trist pentru fanii lui Bayern a fost făcut pe site-ul oficial al clubului și preluat la foc automat de presa din Germania.

ADVERTISEMENT

„În urma examinării atente a doctorului Hans Wilhelm Müller-Wohlfahrt la întoarcerea din Londra, s-a constatat că Robert Lewandowski va avea nevoie de zece zile de imobilizare a piciorului stâng cu ghips.

Piciorul fotbalistului își va reveni în aproximativ patru săptămâni de recuperare”, au transmis cei de la Bayern pe site-ul oficial.

ADVERTISEMENT

Robert Lewandowski a înscris în acest sezon 39 de goluri în 33 de partide, în toate competițiile. Cotat la 70 de milioane de euro, atacantul polonez arată că, deși are 31 de ani, mai poate duce mulți ani la nivel înalt.

Sosit în 2014 la Bayern, de la rivala Borussia Dortmund, stârnind un adevărat scandal, polonezul a înscris de 230 de ori în 275 de partide pentru Bayern Munchen.

ADVERTISEMENT

În ciuda faptului că înscrie pe bandă rulantă, valoarea jucătorului s-a depreciat. Dacă în prezent transfermarkt îl cotează la 70 de milioane de euro, în urmă cu doi ani valoarea lui Lewandowski era 90 de milioane de euro.

  • 25 de goluri în 23 de etape a reușit Lewandowski în campionat pentru Bayern
  • 10 goluri a însris Lewandowski în 6 meciuri în faza grupelor
ADVERTISEMENT