Hotnews

Lovitură pentru Cătălin Măruţă şi PRO TV

Florin Chilian a anunţat că îl va da în judecată pe Cătălin Măruţă şi postul de televiziune Pro TV....
01.03.2015 | 14:18
Lovitură pentru Cătălin Măruţă şi PRO TV

Florin Chilian a anunţat că îl va da în judecată pe Cătălin Măruţă şi postul de televiziune Pro TV.

Conflictul dintre Cătălin Măruţă şi Pro TV a pornit după ce artistul a sugerat că prezentatorul TV nu a moderat profesional o emisiune în care a fost invitată fosta sa iubită Ana Maria Georgescu, care l-a acuzat pe cântăret că a batut-o.

Apoi, Florin Chilian a postat pe blogul său un material în care a povestit o întâmplare care l-a deranjat pe Cătălin Măruţă, care a spus că-l va da în judecată pe Chilian. Acum, interpretul piesei “Zece” este hotărât să-l acţioneze în instanţă pe Măruţă.

“Dacă Măruţă tot voia în instanţă, mă gândesc să îl las să se producă ca jurist. În urmă cu aproape cinci ani, am fost obiect de linşaj mediatic, în ziua în care lansam albumul Autistul, nu-l mai goniţi pe Brâncuşi. În acea perioadă, eram implicat în alte câteva acţiuni de avertizare publică, procese penale împotriva unor hoţi din Guvernul României, care îmi furaseră piesa Zece şi devalizaseră banii ministerului culturii, albumul trebuia lansat la Târgu Jiu pentru a face un tip de presiune împotriva unor decizii foarte dubioase ale autorităţilor locale în legătură cu moştenirea lăsată de sculptor acolo.”

Citeste mai mult pe RTV.NET

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri