Life

Lovitură pentru Cătălin Zmărăndescu de la Survivor România! Fiul său l-a pus la zid: „Să vadă lumea cum ești tu ca om, dragă tată”

Cătălin Zmărăndescu de la Survivor România primește o lovitură dură chiar de la propriul său fiu, Mihai. Într-un clip postat pe Tiktok, acesta își desființează tatăl.
18.01.2022 | 17:32
Lovitura pentru Catalin Zmarandescu de la Survivor Romania Fiul sau la pus la zid Sa vada lumea cum esti tu ca om draga tata
Fiul lui Cătălin Zmărăndescu, atac dur la adresa tatălui său, concurent la Survivor România
ADVERTISEMENT

Cătălin Zmărăndescu pare să aibă probleme de imagine din ce în ce mai mari de când a devenit concurent la Survivor România. Clinciurile în care a intrat cu mai mulți colegi din echipa în care concurează sunt acum dublate de acuzații extrem de grave venite din partea fiului său, Mihai.

Potrivit declarațiilor acestuia, agresivitatea lui Zmărăndescu nu este una afișată doar de dragul show-ului de la PRO TV, ci a fost resimțită și de membrii familiei sale.

ADVERTISEMENT

Mihai spune că se bucură că tatăl său participă în această emisiune pentru ca o țară întreagă să îl cunoască exact așa cum este, confirmând, practic, acuzațiile aduse de Rengle, Roxana Ciuhulescu și Laura Giurcanu la adresa acestuia.

Fiul lui Cătălin Zmărăndescu de la Survivor, mesaj dur pe Tiktok la adresa tatălui său

„Eu când v-am spus despre caracterul domnului Cătălin Zmărăndescu, nu m-a crezut nimeni. Acum, prin prisma emisiunii Survivor România, unde domnul Cătălin Zmărăndescu s-a dus cu toată încrederea că o să fie cel mai bun om acolo. Și-a luat cu tesla în cap.

ADVERTISEMENT

Acum nu-i mai știu caracterul doar oamenii pe care i-a ruinat. Îi știe caracterul toată țara. L-a înjurat pe TJ Miles, cum să îl înjuri pe TJ Miles? O faci pe Otilia să plângă. Emil Rengle spune niște chestii la care tu te ataci. Răspunzi cu brutalitate.

Niște chestii pe care lumea nu avea cum să le vadă în familie. Acuma le vede prin intermediul acestei emisiuni. Oricum, îți doresc tot succesul. Să rămâi acolo. Să vadă lumea din ce în ce mai mult cum ești tu ca om, dragă tată!”, este mesajul dur al lui Mihai, postat pe Tiktok.

ADVERTISEMENT
@zmaramma Pentru cine se uita la emisiune 🙂 #foryou #foryoupage #survivor ♬ sunet original – Zmaramma

Mihai și Cătălin nu își mai vorbesc de trei ani

Relația dintre Mihai și Cătălin Zmărăndescu s-a stricat în urmă cu trei ani. Mihai, unul din cei 4 copii ai sportivului, a fost extrem de deranjat în urma unor declarații făcute în urmă cu ceva timp de faimos. Acesta spusese că el are doar doi copii, pomenindu-i doar pe cei cu actuala nevastă, ignorându-i pe ceilalți doi, făcuți cu fosta soție, Cristina.

Într-o intervenție din primăvara trecută la Prima TV, Mihai a declarat că este extrem de dezamăgit de tatăl său, cu care a refuzat să mai vorbească.

ADVERTISEMENT

„Nu mai vorbesc cu tatăl meu de trei ani. Nici sora mea nu mai vorbește cu el de cinci ani. Nu mai vreau să aud în viața mea de el! Atâta timp cât tu ai 50 de ani și te promovezi la tv cu doi copii și tu, de fapt, ai patru copii, chit că sunt din altă căsătorie… Ce să mai eu vorbesc cu el?”, a spus Mihai anul trecut, potrivit click.ro.

 

 

ADVERTISEMENT