Sport

Lovitură pentru CFR Cluj! Alex Chipciu s-a accidentat la antrenament și ratează derby-ul cu FCSB. Cât va lipsi de pe teren. EXCLUSIV

02.03.2020 | 20:42
Lovitura pentru CFR Cluj Alex Chipciu sa accidentat la antrenament si rateaza derbyul cu FCSB Cat va lipsi de pe teren EXCLUSIV
Alex Chipciu s-a accidentat și va lipsi 14 zile de pe teren
ADVERTISEMENT

Lovitură pentru CFR Cluj. Campionii României au rămas fără Alex Chipciu, după ce fotbalistul venit de la Anderlecht s-a accidentat în timpul unei ședințe de pregătire. Jucătorul va lipsi de pe gazon cel puțin 14 zile și va rata, astfel, derby-ul cu FCSB.

Ghinion pentru CFR: Chipciu s-a accidentat

Alex Chipciu a sosit în Gruia din postura jucătorului vedetă care mai are nevoie de multe antrenamente pentru a fi pus la punct cu pregătirea fizică.

ADVERTISEMENT

Lucru recunoscut și de antrenorul Dan Petrescu, care nu l-a introdus pe Chipciu în lot în primele etape de Casa Pariurilor Liga 1, dar nici nu l-a trecut pe lista jucătorilor pe care „feroviarii” s-au bazat în Europa League.

„La Anderlecht nu am fost pescar. Eu m-am antrenat singur zilele trecut, am fugit 40 de kilometri în trei zile”, s-a apărat Chipciu.

ADVERTISEMENT

Mijlocașul nu a dezamăgit la debut, semn că așteptarea fanilor a meritat. Chipciu a fost titular în victoria CFR-ului de la Craiova, 2-0, iar la final de meci nu a ratat ocazia să-și ironieze rivalii, inclusiv pe cei de la FCSB.

„Degeaba pasează alții, fac posesie, dacă nu dau gol. Noi asta jucăm, scopul e să învingem”, i-a „înțepat Chipciu pe cei de la FCSB.

ADVERTISEMENT

Din păcate pentru clujeni, Chipciu s-a accidentat fix în momentul în care părea să reintre cu motoarele turate la maxim în tricoul vișiniu.

La un banal antrenament, Chipciu a suferit o leziune de gradul 1 și va absenta cel puțin 2 săptămâni de pe gazon. Conform medicilor, după RMN-ul efectual de fotbalist astăzi, Chipciu nu are voie să se antreneze cel puțin 14 zile.

ADVERTISEMENT

Va rata derby-ul cu FCSB din Gruia, probabil cel mai important meci al clujenilor din acest debut de play-off.

  • 3 meciuri va rata Alex Chipciu din cauza accidentării: cu Gaz Metan (d), FCSB (a) și FC Botoșani (d)
ADVERTISEMENT