ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Lovitură pentru CFR Cluj! Andrei Burcă, OUT trei săptămâni după accidentarea din meciul cu Sevilla. Poate rata derby-ul cu FCSB din play-off. EXCLUSIV

Autori: Cristi Coste, Flaviu Popa | 28.02.2020 | 01:21
Lovitură pentru CFR Cluj! Andrei Burcă, OUT trei săptămâni după accidentarea din meciul cu Sevilla. Poate rata derby-ul cu FCSB din play-off. EXCLUSIV
Burcă s-a accidentat în meciul cu Sevilla și a fost schimbat

Dan Petrescu a fost nevoit să-l înlocuiască pe Andrei Burcă în minutul 27, după ce fundașul CFR-ului s-a accidentat la un duel pentru balon cu jucătorul Sevillei, Diego Carlos.

ADVERTISEMENT

UPDATE, ora 00:43. Din informaţiile FANATIK, accidentarea lui Andrei Burcă la şold îl va ţine departe de antrenamente minimum două săptămâni. Fundaşul a acuzat dureri foarte puternice în zona şoldului, iar doctorii i-au spus că este exclus să se antreneze până aproape de mijlocul lunii martie. Este posibil să rateze derby-ul din Gruia cu FCSB din 14-15 martie.

La finalul meciului, Burcă a declarat: “Nu m-am menajat, am încercat să mai joc după acea lovitură vreo 12 minute, numai că la orice schimbare de direcţie mă înţepa şoldul. Sper să nu fie ceva grav, trebuie să fac un RMN”


Burcă, înlocuit în minutul 27 cu Kevin Boli

Burcă s-a lovit cap în cap cu adversarul său, Diego Carlos, la un duel banal în careu pentru minge. Ambii fotbaliști au sărit și contactul l-a lăsat K.O. pe român.

ADVERTISEMENT

Ulterior, Burcă și-a revenit însă Dan Petrescu a ținut neapărat să-l înlocuiască pentru a nu risca nimic, cum se procedează de obicei când un jucător se lovește grav în zona capului.

În urma loviturii la cap, cel mai probabil Ovidiu Burcă va fi trimis să facă analize suplimentare, pentru a fi sigur că este în afara oricărui pericol.

CFR a trecut cu bine de primele „20 de minute”

Oficialul campioanei, Bogdan Mara, anunța înainte de meci care e scenariul ideal pentru CFR la Sevilla.

ADVERTISEMENT

„Trebuie să rezistăm primele 20 de minute, ei cu siguranță vor începe în forță și va fi presiune, vom suferi. Dacă trecem de 20 de minute, putem spera la un gol și apoi se va schimba jocul pentru noi”, a explicat Mara.

Până în minutul 20, dorința lui Mara s-a adeverit, însă finalul primei reprize o găsește pe CFR Cluj în corzi, pentru că Sevilla pare disperată să intre în avantaj la cabine.

ADVERTISEMENT

Sevilla atacă în valuri și a reușit până în minutul 35 să trimită 3 șuturi pe poartă, 9 șuturi spre poartă și să contabilizeze 5 cornere.

În schimb, CFR nu are niciun corner, în schimb românii au reușit 2 șuturi pe poarta Sevillei.

ADVERTISEMENT
  • 5-0 e raportul cornerelor în favoarea Sevillei în prima repriză
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!