Carousel hot news

Lovitură pentru Contra. Un titular poate rata meciul cu Bilbao!

Cosmin Contra are bătăi de cap înainte de confruntarile cu FC Botosani şi Athletic Bilbao. ”Guriţă” nu poate conta pe Paul Anton. Acesta a început titular amicalul cu Metaloglobus...
20.07.2017 | 00:04
Lovitură pentru Contra. Un titular poate rata meciul cu Bilbao!

Cosmin Contra are bătăi de cap înainte de confruntarile cu FC Botosani şi Athletic Bilbao. ”Guriţă” nu poate conta pe Paul Anton. Acesta a început titular amicalul cu Metaloglobus Bucureşt, însă a ieşit accidentat acuzând probleme musculare. 

Paul Anton este jucătorul în care Cosmin Contra îşi punea baza la mijlocul terenului, după plecarea lui Dan Nistor la CFR Cluj. Anton a ieşit accidentat de pe teren după doar 25 de minute, iar şansele ca el să joace împotriva lui Botoşani sunt 0! Echipa medicală va încerca să-l recupereze pentru meciul cu Bilbao, din Liga Campionilor însă şansele sunt mici să-l vedem pe teren.

ECHIPA DE START în meciul cu Metaloglobus:

Dinamo (4-2-3-1) Brănescu – Dudea, Katsikas, Ricardo Grigore, Maxi Oliva – Paul Anton, Nascimento – Ion Gheorghe, Albin, Bumba – Bawab.

Noua achiziţie a lui Dinamo, Juan Albin, a debutat pentru Dinamo în meciul cu Metaloglobus, însă încă nu este pus la punct cu pregătirea fizică.

”Albin are o problemă şi de fus orar, trebuie să se adapteze şi la căldură. Nu se odihneşte de două nopţi. Acum, încercăm să îl facem să se odihnească, să fie cât mai repede 100%. Face pregătire, două antrenamente. Sperăm să îl punem pe picioare cât mai repede. Am încredere că va fi acelaşi Albin de la Petrolul. E un jucător extraordinar şi îşi doreşte foarte mult să joace bine la Dinamo şi este ambiţios. De asta spun că va fi acelaşi de la Petrolul”, a spus Contra.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 854. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri