Sport

Lovitură pentru Universitatea Craiova! Rivaldinho, negocieri aproape finalizate cu oltenii. Exclusiv

Lovitură pe piaţa transferurilor pentru Universitatea Craiova. FANATIK a aflat că Rivaldinho este aproape de un acord cu echipa lui Mihai Rotaru, dorind să se întoarcă în SuperLiga.
18.07.2022 | 15:20
Lovitura pentru Universitatea Craiova Rivaldinho negocieri aproape finalizate cu oltenii Exclusiv
Rivaldinho, aproape de transferul la Universitatea Craiova. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova este aproape să bifeze un alt transfer important în această vară, de această dată în ofensivă. Până acum, oltenii i-au legitimat pe Raul Silva şi Ivan Martic, pentru a fortifica defensiva.

Lovitură pentru Craiova! Rivaldinho, negocieri aproape finalizate cu oltenii

Din informaţiile FANATIK, Rivaldinho, fostul atacant al lui Dinamo şi Farul Constanţa, este aproape de o revenire în SuperLiga, la Universitatea Craiova. Negocierile dintre cele două părţi sunt aproape de a fi finalizate.

ADVERTISEMENT

Rivaldinho ar urma să semneze un contract valabil doi ani cu U Craiova, pe un salariu lunar de 10.000 de euro pe lună. FANATIK a aflat că negocierile durează de aproximativ o lună, atacantul dorind, iniţial, un salariu mai mare.

Brazilianul îşi doreşte să revină în SuperLiga!

Fiul marelui Rivaldo le-a solicitat oltenilor un salariu de 20.000 de euro lunar, însă ulterior şi-a mai micşorat pretenţiile la 15.000 de euro lunar. Oficialii Craiovei nu sunt dispuşi să dea atât şi sunt aproape de a se înţelege la un salariu de 10.000 de euro lunar.

ADVERTISEMENT

Contează foarte mult dorinţa jucătorului, care doreşte să se întoarcă în SuperLiga, acolo unde a avut evoluţii apreciabile atât la Dinamo, cât şi la Farul Constanţa.

Transferul lui Rivaldinho, legat cu eventuala plecare a lui Gustavo

Venirea lui Rivaldinho la Universitatea Craiova este legată şi de eventuala plecare a lui Gustavo Vagenin. FANATIK a scris despre interesul unui club din prima ligă din Iran pentru atacant, Mihai Rotaru având pe masă o ofertă de 220.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Patronul Mihai Rotaru a promis că vor mai veni întăriri pentru trupa lui Laszlo Balint: “Sunt optimist, dacă reușim cele 3 transferuri pe care le mai dorim, va fi foarte bine. Încă un fundaș central, un atacant, avem două variante, și o bandă stângă, pentru că Ivan e singur acolo”.

Rivaldinho a mai evoluat în SuperLiga la Dinamo şi Farul Constanţa

Rivaldinho a ajuns pentru prima dată în România în iarna anului 2017, când a fost transferat de Dinamo. A avut evoluţii bune alături de “câini”, fiind transferat un an mai târziu în Bulgaria, la Levski Sofia.

ADVERTISEMENT

În 2019, Rivaldinho a ajuns la Farul Constanţa. Sub comanda lui Gică Hagi, brazilianul a avut evoluţii constant bune, reuşind să înscrie 11 goluri într-un an şi jumătate. În vara anului 2020 a fost vândut la Cracovia, pentru 300.000 de euro.

  • 27 de ani are atacantul brazilian
  • 300.000 de euro este cota de piaţă a lui Rivaldinho

  • (P) Cota BETANO pentru KF Vllaznia – Universitatea Craiova: 1,83 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT