Life

Lovitură pentru Dan Negru după mutarea la Kanal D. „Regele Revelioanelor” pus pe pauză: „Nu ne poate lua nimeni amintirile”

Înregistrează audiențe colosale la Kanal D, însă Dan Negru va lipsi anul acesta de pe sticlă în noaptea dintre ani. „Regele” nu prezintă Revelionul la postul turcesc.
01.12.2022 | 13:36
Lovitura pentru Dan Negru dupa mutarea la Kanal D Regele Revelioanelor pus pe pauza Nu ne poate lua nimeni amintirile
Dan Negru nu va prezenta Revelionul în 2023. Foto: captură YouTube
ADVERTISEMENT

Mutarea lui la Kanal D prevestea audiențe colosale ale postului de televiziune în noaptea dintre ani. Dan Negru a prezentat cele mai bune Revelioane timp de mai bine de două decenii, dar, de data aceasta, temerile telespectatorilor s-au adeverit, „regele” e pus pe pauză.

Veste tristă pentru fanii lui Dan Negru. Nu prezintă Revelionul de la Kanal D

După ce, pentru prima dată, anul trecut Dan Negru a fost detronat de Revelion de competiția de la Pro TV, omul de televiziune a luat o decizie la care nimeni nu se aștepta. A pus un pariu cu sine, cu patronii trustului și cu publicul și s-a mutat la Kanal D pentru a prezenta emisiuni de cultură generală.

ADVERTISEMENT

Jocul cuvintelor și Tu urmezi, producții la cârma cărora s-a aflat până acum în cadrul postului turcesc, au înregistrat audiențe colosale.

Bătălia dintre Revelioane se anunța a fi anul acesta crâncenă. Pro TV și Antena 1, rămasă fără omul de bază, și-au scos la înaintare cele mai bune vedete pentru a-i ține piept „Regelui”, conform informațiilor obținute de FANATIK.

ADVERTISEMENT

Ani la rând, în noaptea dintre ani, Dan Negru prezenta cu măiestrie show-ul cu măști la Antene. A anunțat că nu va mai face asta, iar publicul era curios ce le-a pregătit pentru 2023, dar iubitul om de televiziune a oferit, în schimb, o veste tristă.

Dan Negru, mândru de ce a realizat până acum, promite că va reveni

După mai bine de două decenii, va fi primul an în care Dan Negru nu va prezenta Revelionul. „Regele audiențelor” a făcut anunțul în mediul online și a confirmat zvonurile apărute în spațiul public.

ADVERTISEMENT

Le-a mulțumit celor care îndrăgesc pentru toată susținerea pe care i-au oferit-o. I-a asigurat că amintirile emisiunilor pe care le-a realizat alături de cei mai mari artiști ai țării, Stela Popescu, Alexandru Arșinel, Florin Piersic și mulți alții, vor dăinui veșnic.

„Mulțumesc pentru toate Revelioanele petrecute împreună. Mulțumesc pentru toți anii ăștia. E ceva mai important decât timpul. Mai important decât timpul e cu cine ți-l petreci. România are un secol, un secol și puțin, și din secolul ăsta aproape un sfert noi am petrecut împreună de Revelion. Mulțumesc! N-am fost toți, e adevărat! Unii nu erau născuți și au venit pe parcurs, și lor le mulțumesc.

ADVERTISEMENT

Nu ne poate lua nimeni, niciodată, amintirile Revelioanelor cu Piersic, cu Nadia, cu Stela și Arșinel, cu Vijelie și Adrian, cu Nae și Vasile. Mulțumesc, a fost extraordinar!”, a declarat Dan Negru pe social media.

Cum a primit publicul vestea că Dan Negru nu va prezenta revelionul în 2023

Dan Negru a promis că nu e nimic permanent, că pauzele sunt binevenite și că va reveni, dar publicul și-a exprimat dezamăgirea.

„Dar anul ăsta facem o pauză. O pauză nu e nimic altceva decât o liniște între două aplauze. Atât doar. Vă promit că nu e capăt de drum. E doar o pauză, o liniște între aplauze”, a completat vedeta Kanal D.

În secțiunea de comentarii a postării publicate pe TikTok, platformă unde și-a făcut intrarea de curând, fanii s-au întrebat ce vor face anul acesta fără el.

@dannegruoficial♬ sunet original – Dan Negru

„Ne-ai lăsat ai nimănui”, „Nu mai este Revelion fără tine. Nu ne lăsa să fim triști, surprinde-ne cu un Revelion frumos…”, „Doar mie mi-au dat lacrimile?”, sunt o parte dintre reacțiile primite din partea urmăritorilor.

În lipsa lui, Dan Negru i-a lăsat pe cei care-l iubesc cu un îndemn pe care îl face de ani buni: „Stați cu prietenii și familia!”. Deocamdată, Kanal D nu a făcut niciun anunț și nu se știe cine va fi alături de telespectatori în seara de Revelion.

ADVERTISEMENT