Sport

Lovitură pentru Dan Petrescu. Antrenorul CFR-ului a vrut să scape de Jonathan Rodriguez. De ce a picat împrumutul la Sepsi

Dan Petrescu încearcă să scape de jucătorii pe care fostul antrenor, Marius Șumudică i-a transfeat la CFR. Jonathan Rodriguez e pe lista neagră a antrenorului, dar argentinianul a refuzat un împrumut la Sepsi.
07.09.2021 | 13:23
Lovitura pentru Dan Petrescu Antrenorul CFRului a vrut sa scape de Jonathan Rodriguez De ce a picat imprumutul la Sepsi
ADVERTISEMENT

Noul tehnician al campioanei CFR, Dan Petrescu, nu s-a ferit să trimită săgeți către predecesorul său, Marius Șumudică, pe care l-a acuzat că a renunțat prea ușor al anumiți jucători (Vinicius și Rondon).

Nici campania de achiziții a fostului antrenor nu este pe placul lui Petrescu. Argentinianul Jonathan Rodriguez nu intră în planurile lui ”Super Dan”, care le-a cerut oficialilor clubului să-l împrumute la altă echipă. Sepsi l-a vrut, dar Rodriguez a refuzat mutarea.

ADVERTISEMENT

CFR i-a propus lui Rodriguez rezilierea contractului, argentinianul a refuzat categoric

Conducătorii cluburilor Sepsi Sfântu Gheorghe și CFR Cluj ajunseseră la un acord privind trecerea lui Jonathan Rodriguez la gruparea covăsneană.

Fotbalistul de 31 de ani urma să evolueze mai întâi sub formă de împrumut la Sepsi care, la finalul campionatului avea opțiunea unui transfer definitiv pentru 50.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Pentru ca afacerea să se perfecteze mai era nevoie de semnătura mijlocașului. Acesta a refuzat, însă, parafarea înțelegerii după ce șefii campioanei i-au cerut să semneze mai întâi un act adițional prin care se angaja să renunțe la banii pe care îi mai are de primit de la CFR.

Astfel, reprezentanții grupării covăsnene au așteptat în zadar, până în ultima clipă, să ajungă contractul prin fax.

ADVERTISEMENT

”L-am vrut pe Rodriguez. Am fost tare aproape să-l luăm, ne-am fi completat excelent cu el și Luckassen. Era un win-win. Noi ne luam un jucător util, CFR scăpa de o cheltuială. 

Din păcate băiatul nu a ajuns la un acord cu CFR și a picat. La 23:55 toată lumea era la club și aștepta un semn. N-a venit.

ADVERTISEMENT

Asta e! Îmi pare rău, îl știu bine pe Rodriguez. Eu l-am adus la Botoșani. Ce să facem? Acum e tardiv totul”, a spus managerul secuilor, Cornel Șfaițer, pentru GSP.ro.

9.000 de euro este salariul lunar al lui Jonathan Rodriguez la CFR Cluj

Marius Șumudică l-a cerut și la FCSB, în perioada în care negocia cu Gigi Becali

Fostul antrenor al CFR-ului, Marius Șumudică, îl considera pe Jonathan Rodriuguez un jucător esențial în viziunea lui tactică.

În scurta perioadă în care Șumudică a negociat cu Gigi Becali preluarea băncii tehnice a vicecampioanei, antrenorul l-a trecut pe argentinian în capul listei de achiziții a roș-albaștrilor.

Jonathan Rodriguez a fost implicat într-o controversă în finalul sezonului precedent, când a fost lăsat în afara lotului în meciul care a decis titlul FC Botoşani – CFR Cluj.

Motivul invocat de oficialii moldoveni a fost acela că fotbalistul ar fi semnat deja cu CFR Cluj, care s-a impus la Botoșani cu 1-0 și a cucerit a patrulea titlu consecutiv.

ADVERTISEMENT