Fotbal intern

Lovitură pentru Dan Petrescu înainte de Floriana – CFR Cluj! Billel Omrani are ruptură şi e out o lună. Exclusiv

18.08.2020 | 16:32
Lovitura pentru Dan Petrescu inainte de Floriana  CFR Cluj Billel Omrani are ruptura si e out o luna Exclusiv
ADVERTISEMENT

Dan Petrescu a primit o lovitură grea cu o zi înainte de Floriana – CFR Cluj, meci care se va juca în turul 1 preliminar al Ligii Campionilor. FANATIK a aflat că Billel Omrani, unul dintre fotbaliştii de bază ai campioanei României a suferit o ruptură musculară.

Din informaţiile FANATIK, Billel Omrani are ruptură musculară şi va rata meciul Floriana – CFR Cluj. Mai mult decât atât, atacantul francez va sta pe tuşă cel puţin o lună.

ADVERTISEMENT

În aceste condiţii, Dan Petrescu nu se va putea baza pe Billel Omrani în meciurile cruciale din cupele europene. Dacă va trece de Floriana, CFR Cluj se va duela cu Dinamo Zagreb în turul 2 preliminar al Ligii Campionilor, partidă programată să se dispute pe 25 sau 26 august.

Veste proastă pentru Dan Petrescu înainte de Floriana – CFR Cluj: Omrani e out

Billel Omrani a fost unul dintre cei mai buni fotbalişti ai lui CFR Cluj în sezonul trecut al cupelor europene. Atacantul de 27 de ani a înscris 7 goluri în cele 16 meciuri jucate de ardeleni în Liga Campionilor şi Europa League din stagiunea 2019-2020.

ADVERTISEMENT

Accidentarea lui Billel Omrani îi va face loc lui Mario Rondon în primul “11” al lui CFR Cluj pentru meciul cu Floriana. Astfel, Dan Petrescu îi va ataca pe maltezi cu o tripletă formată din Deac, Rondon şi Pereira.

Scăpat de grija fotbaliştilor U21, Dan Petrescu se va baza în meciurile din cupele europene pe fotbaliştii cu experienţă, aşa cum s-a întâmplat şi în sezonul trecut, când CFR Cluj a ajuns până în 16-imile de finală din Europa League.

ADVERTISEMENT

Cum ar putea să arate CFR Cluj în meciul cu Floriana

CFR Cluj: Bălgrădean – Susic, Burcă, Vinicius, Camora – Chipciu, Luis Aurelio, Hoban – Deac, Rondon, Pereira

Dan Petrescu şi-a pus jucătorii în gardă

Aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate, CFR Cluj a plecat marţi spre La Valletta, însă campioana României a fost la un pas să rateze meciul cu Floriana. Autorităţile din ţara noastră au plasat Malta pe lista galbenă, astfel că ardelenii au avut nevoie de o derogare din partea MAI (Ministerul Afacerilor Interne) şi MAE (Ministerul Afacerilor Externe).

ADVERTISEMENT

Înainte să plece în Malta, Dan Petrescu şi-a atenţionat jucătorii că nu vor avea parte de un meci uşor cu Floriana. Antrenorul campioanei României a susţinut că şansele de calificarea sunt egale.

“Șansele sunt egale. Maltezii sunt de 3 săptămâni în cantonament, au jucat trei partide de verificare. Îi știu foarte bine. E un singur meci și au șanse mari. Dacă era un duel tur-retur, aveam șanse mai mari. Așa, sunt mici”, a declarat Dan Petrescu.

ADVERTISEMENT