Fotbal intern

Dan Petrescu s-a decis după antrenamentul de duminică dimineața: Andrei Burcă, fundaș dreapta în CFR – FCSB! EXCLUSIV

02.02.2020 | 13:31
Dan Petrescu sa decis dupa antrenamentul de duminica dimineata Andrei Burca fundas dreapta in CFR  FCSB EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

Planurile lui Dan Petrescu au fost date peste cap înaintea meciului cu FCSB: Mateo Susic, titularul postului de fundaş dreapta al celor de la CFR Cluj s-a accidentat şi va rata partida cu roş-albaştrii! Antrenorul pregătise toată săptămâna formula pentru meciul cu echipa lui Vintilă cu bosniacul în primul 11, însă acum va fi nevoit să improvizeze.

  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 3,25 este cota pentru „X”. Vezi aici toate cotele!


UPDATE, 2 februarie, ora 13:25. După antrenamentul din dimineața partidei, Dan Petrescu s-a decis cum va aborda derby-ul din această seară cu FCSB. Marea surpriză este titularizarea lui Andrei Burcă pe postul de fundaș dreapta.

ADVERTISEMENT

Arlauskis – Burcă, Vinicius, Boli, Camora – Itu, Bordeianu, Djokovic – Deac, Omrani, Costache.


Mateo Susic s-a accidentat şi ratează CFR Cluj – FCSB. Planurile lui Dan Petrescu se schimbă pentru partida cu vicecampioana

ȘTIREA INIȚIALĂ, 1 februarie, ora 12:04. Mateo Susic nu va evolua împotriva celor de la FCSB. Fundaşul dreapta bosniac al celor de la CFR Cluj s-a accidentat chiar înaintea partidei contra vicecampioanei, care va avea loc pe “Dr. Constantin Rădulescu” duminică, de la ora 20.00.

Astfel, Dan Petrescu e obligat, cu doar o zi înaintea meciului, să-şi regândească strategia, pentru că el pregătise derby-ul cu Susic în postura de titular. Primul 11 al ardelenilor va trebui să sufere modificări.

ADVERTISEMENT

Înlocuitorul pentru Susic va fi, probabil, Denis Ciobotariu. Fotbalistul de 21 de ani adus de la Dinamo chiar în această iarnă va avea ocazia să debuteze pentru CFR chiar în marele derby din Casa Pariurilor Liga 1.

Cealaltă variantă pe care o are Petrescu la dispoziţie este Cristi Manea, numai că e greu de crezut că “Bursucul” îl va trimite în primul 11 pe un jucător care a semnat contractul cu vişiniii de-abia vineri şi nu va avea decât un antrenament efectuat alături de colegi până la ora meciului. Sau, poate, o surpriză de ultim moment.

ADVERTISEMENT

Singurul atu al lui Manea ar fi dorinţa de revanşă pe care o are în faţa echipei de la care tocmai a venit şi care nu i-a dat prea multe şanse.

Iată cum ar arăta echipa probabilă a CFR-ului pentru întâlnirea cu FCSB: Arlauskis – Ciobotariu, Burcă, Boli, Camora- Itu, Bordeianu, Djokovic- Deac, Omrani, Costache (Rondon)

ADVERTISEMENT

La mijloc, cel mai probabil, Petrescu va începe cu tânărul Cătălin Itu. În acest caz, Mario Rondon i-ar lua locul lui Costache în atacul clujenilor. Rondon ar urma să joace în centru, iar Omrani să fie deplasat pe postul obişnuit, în stânga ofensivei.

ADVERTISEMENT