Sport

Lovitură pentru Dario Bonetti! Echipa a fost oprită să se antreneze în baza de la Săftica înainte de Farul – Dinamo. Exclusiv

FANATIK a aflat că Dario Bonetti are din nou bătăi de cap înainte de meciul cu Farul, iar „câinii” nu s-au putut antrena la Săftica.
19.08.2021 | 12:31
Lovitura pentru Dario Bonetti Echipa a fost oprita sa se antreneze in baza de la Saftica inainte de Farul  Dinamo Exclusiv
ADVERTISEMENT

Dinamo se pregătește pentru meciul de vineri de la Constanța cu Farul, care se va juca cu casa închisă, însă pregătirea echipei a fost din nou perturbată din cauza problemelor financiare ale clubului din Ștefan cel Mare.

Suporterii „câinilor” au invadat casele de bilete ale stadionului de la Ovidiu, deși echipa a pierdut ultimele două meciuri din Casa Pariurilor Liga 1 și își vor încuraja echipa de la Ovidiu chiar dacă nu vor putea intra toți pe stadion.

ADVERTISEMENT

Dinamo, din nou probleme înainte de Farul – Dinamo

FANATIK a aflat în exclusivitate motivele pentru care antrenamentul din această dimineață al „câinilor” a fost mutat pe stadionul din Ștefan cel Mare, în loc să se desfășoare la baza de pregătire de la Săftica.

Dinamo a rămas fără gaze! Dario Bonetti a mai primit o lovitură înaintea deplasării de la Constanța și italianul a mutat ședința de pregătire din cauza faptului că facturile la gaze nu au fost plătite. Din informațiile noastre, distribuitorul a tăiat cu o zi în urmă gazele de la baza de pregăitre.

ADVERTISEMENT

Astfel, echipa nu a putut mânca la prânz la Săftica, ci a mers la Crystal Palace, hotelul lui Dumitru Dragomir aflat în apropierea stadionului din Ștefan cel Mare. Echipa va pleca în această seară spre Constanța pentru jocul de vineri cu „marinarii” care va avea loc de la ora 21:30.

Dinamo a mai avut probleme cu cantonamentul

FANATIK a scris despre problemele cu care s-a confruntat Dario Bonetti la Dinamo de când a revenit în „Groapă”. Italianul nu a putut să facă cantonament la Săftica înainte de meciurile de pe teren propriu, iar jucătorii au fost nevoiți să stea la hotel din cauza șantierului de la baza de pregătire.

ADVERTISEMENT

Astfel, „câinii” au avut costuri ca în deplasare în primele etape și la meciurile de pe teren propriu: „În acest moment, avem la fiecare meci costuri ca la o partidă din deplasare. Jucătorii sunt nevoiți să stea la hotel din cauza lucrărilor de la baza de pregătire de la Săftica”, a declarat Constantin Eftimescu, fostul oficial al „câinilor” pentru site-ul nostru.

Clubul a avut probleme și cu deplasarea de la Constanța și au găsit cu greu un hotel din cauza numărului foarte mare de turiști de pe litoralul româneasc din această perioadă.

ADVERTISEMENT

Suporterii au invadat casele de bilete de la Constanța

Meciul dintre Farul și Dinamo se va disputa cu casa închisă, toate cele 3.200 de bilete fiind epuizate. DDB Constanța s-a mobilizat exemplar pentru acest meci, la fel ca cei din Peluza Cătălin Hîldan. Fanii dinamoviști se vor strânge în ziua meciului pe plaja „Dandana Beach” de unde vor pleca în grup compact spre stadionul din Ovidiu.

„Sold out pentru partida de vineri, 20 august, ora 21:30, dintre Farul Constanța și Dinamo. Vă mulțumim că sunteți alături de noi! Farul suntem toți!”, a anunțat clubul lui Gică Hagi, printr-o postare pe pagina oficială de Facebook.

Fanii din Peluza Cătălin Hîldan au avut un mesaj puternic de mobilizare înainte de meciul cu Farul Constanța și îî îndeamnă pe suporterii lui Dinamo să își ia liber în ziua meciului: „Vineri, nimeni la muncă! Cu toții la Constanța! Noi nu avem voie să cedăm! Revenim în curând cu detalii despre întâlnirea de pe plajă, teste, bilete. Mergem înainte, fără scuze!”, au anunțat ultrașii pe pagina lor de Facebook.

  • 6 puncte are Dinamo după cinci etape
ADVERTISEMENT