ADVERTISEMENT
Carousel hot news

Şansă pentru Dinamo! Îl poate lua liber pe Marc

DINAMO. Camera Naţională de Soluţionare a Litigiilor (CNSL) din cadrul Federaţiei Române de Fotbal a constat, miercuri, încetarea raporturilor contractuale dintre fundaşul Andrei Marc şi...
Autor: Răzvan Scarlat | 21.01.2015 | 18:42
Şansă pentru Dinamo! Îl poate lua liber pe Marc
Federico Piovaccari,Ovidiu Marc.

DINAMO. Camera Naţională de Soluţionare a Litigiilor (CNSL) din cadrul Federaţiei Române de Fotbal a constat, miercuri, încetarea raporturilor contractuale dintre fundaşul Andrei Marc şi gruparea Ceahlăul Piatra Neamţ ca urmare a restanţelor salariale pe care fotbalistul le are de încasat.

ADVERTISEMENT

“Marc Ovidiu Andrei vs FC Ceahlăul Piatra Neamţ – Încetare raporturi contractuale şi pretenţii financiare – Comisia admite cererea aşa cum a fost ea formulată. Constată încetarea raporturilor contractuale între părţi pentru justa cauză sportivă începînd cu 21.01.2015. Obligă clubul la plata debitului către jucător şi a taxei de procedură. Cu recurs“, susţine CNSL, conform Mediafax.

DINAMO. În vîrstă de 21 de ani, Andrei Marc a depus la CNSL un memoriu pentru a deveni jucător liber de contract ca urmare a restanţelor salariale. Fotbalistul, care în prezent se pregăteşte cu lotul formaţiei Ceahlăul, este dorit de mai multe grupări din Liga I, una dintre acestea fiind FC Dinamo.

ADVERTISEMENT

DINAMO. Internaţional de tineret, Marc a avut două oferte din Anglia la sfîrşitul anului 2013, însă la acea dată conducerea grupării moldovene a solicitat un milion de euro şi 50 la sută dintr-un transfer ulterior, iar negocierile au eşuat. Jucătorul de 21 de ani mai este dorit de Dinamo, Steaua şi CFR Cluj.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!