Fotbal intern

Lovitură pentru Dinamo în ziua meciului cu Hermannstadt! Fabbrini și-a depus memoriu: “Da, e adevărat!” Exclusiv

13.01.2021 | 13:56
Lovitura pentru Dinamo in ziua meciului cu Hermannstadt Fabbrini sia depus memoriu Da e adevarat Exclusiv
ADVERTISEMENT

Dinamo primește lovitură după lovitură. FANATIK a aflat că în ziua meciului cu Hermannstadt Diego Fabbrini și-a depus memoriu și vrea să rămână jucător liber de contract. 

Mijlocașul italian este neplătit de 4 luni și are de recuperat nu mai puțin de 72.000 de euro din salarii de la Dinamo. Leafa sa lunară pe hârtie este de 18.000 de euro, însă italianul nu a mai văzut niciun ban din august.

ADVERTISEMENT

Impresarul fotbalistului, Florin Manea, a confirmat informația FANATIK: “Da, este adevărat!”, a spus Manea despre faptul că Diego Fabbrini vrea să rămână jucător liber de contract în această iarnă.

Lovitură pentru Dinamo în ziua meciului cu Hermannstadt! Fabbrini vrea să devină liber

FANATIK a anunțat pe data de 4 ianuarie că Diego Fabbrini și Ante Puljic au acceptat oferta suporterilor din Programul DDB de a-și înjumătăți contractele până la finalul stagiunii, însă mijlocașul a fost dezamăgit de faptul că nu a intrat nici măcar un ban din cele două salarii promise de conducere și a decis că nu mai are rost să continue.

ADVERTISEMENT

Astfel, italianul a depus memoriu la LPF și poate deveni jucător liber de contract. Ante Puljic a spus în momentul reunirii că foarte mulți colegi de-ai lui și-au depus memorii și așteaptă un semn de la Liga Profesionistă pentru a deveni jucători liberi de contract. Acum a venit și rândul lui Fabbrini să procedeze la fel.

Diego Fabbrini, dorit de CFR Cluj

Din această cauză, mulți dintre jucătorii celor de la Dinamo au devenit foarte interesanți pentru alte echipe din Casa Pariurilor Liga 1. De altfel, Diego Fabbrini este una dintre țintele campioanei CFR Cluj pentru această perioadă de mercato.

ADVERTISEMENT

Situația este una foarte dificilă pentru Dinamo înaintea primului meci al anului, programat miercuri de la ora 19:00, pe terenul lui Hermannstadt. Portarul titular Tomas Mejias nu a făcut deplasarea și sunt șanse mari să plece, colonia iberică fiind din ce în ce mai subțire.

Șase plecări confirmate de la Dinamo!

Până acum au plecat Borja Valle, Isma Lopez, Alexander Gonzalez, Rene Hinojo, Abdoulaye Ba și Aleix Garcia. Din informațiile FANATIK și Andrei Sin pleacă de la Dinamo după ce și-a depus memoriu la LPF.

ADVERTISEMENT

Dinamo are un program foarte aglomerat în acest început de an cu 8 meciuri de disputat până pe data de 10 februarie. “Câinii” întâlnesc și rivala FCSB de două ori în această perioadă, pe 3 și 10 februarie, în campionat și Cupa României.

  • 18.000 de euro lunar încasează Fabbrini de la Dinamo
  • 550.000 de euro este cota de piață a lui Diego Fabbrini
ADVERTISEMENT