Sport

Lovitură pentru Dorin Șerdean și Nicolae Badea. Ce s-a întâmplat la procesul lui Dinamo. Mesajul DDB: „Ziua dreptății!”

Nicolae Badea și Dorin Șerdean au atacat în instanță noul plan de reorganizare al lui Dinamo, iar fanii-acționari au ieșit la atac.
17.11.2022 | 17:56
Lovitura pentru Dorin Serdean si Nicolae Badea Ce sa intamplat la procesul lui Dinamo Mesajul DDB Ziua dreptatii
Lovitură pentru Dorin Șerdean și Nicolae Badea. Ce s-a întâmplat la procesul lui Dinamo. Mesajul DDB: „Ziua dreptății!”. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Suporterii lui Dinamo au primit o veste excelentă din partea instanței cu privire la planul de reorganizare. Contestațiile lui Nicolae Badea și Dorin Șerdean au fost respinse.

Instanța a respins constestațiile lui Badea și Șerdean legate de planul de reorganizare: „Ziua dreptății!”

Nicolae Badea și Dorin Șerdean au cerut ca sumele de bani prin care suporterii au ținut Dinamo pe linia de plutire să nu fie recunoscute drept creanțe, în noul plan de reorganizare, însă acest demers nu a avut succes.

ADVERTISEMENT

Fanii-acționari au savurat victoria și au trimis „săgeți” printr-un comunicat postat pe pagina oficială de Facebook „Program Doar Dinamo București”: „„ZIUA DREPTĂȚII! Instanța a respins contestațiile formulate de cuplul Badea-Șerdean! Aceștia cereau ca sumele prin care suporterii au ținut Dinamo în viață în ultimii ani, să nu fie recunoscute drept creanțe, în noul plan de reorganizare”.

Suporterii au ținut să îi recunoască meritele speciale lui Răzvan Zăvăleanu: „Dincolo de victoria obținută de suporteri, alături de administratorul judiciar, RTZ&Partners, mai există un mare câștig al acestor demersuri: TOATĂ LUMEA ȘTIE ACUM CINE SUNT CEI CARE AU DORIT FALIMENTUL LUI DINAMO!”.

ADVERTISEMENT

DDB, săgeți către Nicolae Badea: „A urmărit îngroparea clubului, pentru a face loc unui alt club”

DDB acuză public pe Nicolae Badea că a încercat să distrugă Dinamo pentru ca echipa sa din liga a patra să îi ia locul: „Practic, avem de-a face cu două entități distincte: prima, cea a suporterilor, ProgramDDB, care a urmărit salvarea clubului și cea de-a doua, care a urmărit îngroparea clubului, pentru a face loc unui alt club, cu același nume, culori, emblemă, dar fără suporteri”.

În opinia suporterilor, acest lucru ar fi fost posibil doar dacă echipa din liga a doua ar fi intrat în faliment: „De fapt, aici era toată șmecheria: FC Dinamo 1948 trebuia să ajungă în faliment, pentru ca suporterii să migreze către cealaltă echipă, care n-are NICIUN TRECUT și NICIUN VIITOR.

ADVERTISEMENT

Aceste victorii în instanță, nu doar că ne conduc către salvarea clubului, dar au și rolul de a înlătura ceața și de a arăta cu claritate cine sunt cei care au plănuit și urmărit distrugerea lui Dinamo”, se mai arată în același comunicat.

Dorin Șerdean a explicat de ce a cerut dizolvarea APCH

Dorin Șerdea a declarat pentru FANATIK că APCH a transformat ilegal donațiile generoase ale suporterilor în împrumuturi pentru club.

ADVERTISEMENT

„Ca orice organizație… asociație… ce este… APCH are un act constitutiv, un statut. În care există forma de organizare, în speță ONG, scopul asociației și obiectul de activitate. Și tocmai asta este problema.  Cu strângerea de fonduri date apoi ca împrumuturi”, a spus acționarul majoritar al lui Dinamo.

ADVERTISEMENT