Life

Lovitură pentru Emily Burghelea după demisia de la Antena 1. Fosta asistentă, bună de plată

18.06.2020 | 20:18
Lovitura pentru Emily Burghelea dupa demisia de la Antena 1 Fosta asistenta buna de plata
ADVERTISEMENT

Emily Burghelea ar putea fi dată în judecată de producătorii emisiunii de la Antena 1 unde până luni, 15 iunie, a fost asistenta Mirelei Vaida.

Emily Burghelea ar putea ajunge în instanță

Potrivit unor surse care a făcut destăinuiri despre culisele plecării sale pentru wowbiz.ro, blondina riscă să plătească o amendă pentru că a dezvăluit ceea ce nu trebuie, pentru că și-ar fi încălcat contractul.

ADVERTISEMENT

Foștii ei colegi sunt foarte supărați pe ex-finalista Bravo, ai stil, care de la demisie încoace a făcut o serie de noi acuzații la adresa Acces direct, iar pe unele dintre ele le-a probat într-un vlog realizat pe Youtube.

Tot scandalul a pornit după ce Emily a declarat că Veronica Stegaru e bătută de Viorel, iar cei de la emisiune ar ascunde cu bună știință acest lucru.

ADVERTISEMENT

A scris în demisie că nu poate tolera încălcări ale Codului Penal

„Emily Burghelea va fi dată în judecată după demisia de la Acces Direct. Toți cei de acolo sunt supărați că Emily Birghelea a făcut dezvăluiri incredibile despre situația Vulpiței, despre faptul că, în spatele camerelor, Vulpița era bătută și că nimeni nu spunea nimic”, sunt dezvăluirile făcute de wowbiz.ro.

„Iar faptul că Emily a spus, în direct ce se petrece, că a făcut acele vloguri în care a dezvăluit, cu lux de amănunte, ce se petrece între Vulpița și Viorel, cum Vulpița este agresată, după ce a demontat acuzațiile care i-au fost aduse susținând că foștii ei colegi mint, i-a iritat la maximum pe șefi”, mai scrie site-ul mai sus menționat.

ADVERTISEMENT

„Vor să o dea în judecată, iar prin contract, fiind vedetă, poate să ajungă să plătească daune între 50.000 și 300.000 de euro”, a continuat să spună aceeași sursă.

În demisie, Emily a motivat că nu poate ascunde lucruri care țin de legislația penală, făcând referire la agresiunile la care Veronica e supusă, iar ceilalți s-ar face că plouă. Rămâne de văzut când și cum se va încheia acest scandal.

ADVERTISEMENT