FOTO. Din ce cauză a fost amînat super-amicalul dintre United şi City

Claudiu Melinte   
in STIRI INTERNATIONALE
25/07/2016, 18:55
FOTO. Din ce cauză a fost amînat super-amicalul dintre United şi City GALERIE FOTO

UPDATE, oră 18:50. Meciul dintre United şi City a fost amînat din cauza ploilor abundente care au căzut la Beijing în ultimele zile. Gazonul a fost afectat foarte mult şi exista posibilitatea ca jucătorii să se accidenteze.

gazn2 gazon 1

Luni, începînd cu ora 14:30, Manchester City ar fi trebuit să joace un meci amical cu Manchester United. ”Diavolii” au anunţat pe site-ul lor oficial că acesta a fost anulat din cauza condiţiilor meteo. Ar fi fost prima confruntare între Guardiola şi Mourinho după ce aceştia au preluat cele două echipe din Manchester.

“Din pricina condiţiilor meteo, organizatorii turneului şi oficialii celor două cluburi au luat decizia de a anula meciul din cadrul International Champions Cup, partidă ce trebuia să se joace la Beijing”, au anunţat cei de la United pe site-ul oficial.

Mourinho şi Guardiola mai au de aşteptat pînă pe 10 septembrie, atunci cînd United întîlneşte City în cadrul etapei cu numărul 4.

Ştirea MOMENTULUI

Mihai Stoica îl atenționează pe Bălașa! “Nu îmi convine că i-a dat replica lui Andrei Ivan”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×