Life

Lovitură pentru fanii serialului Sacrificiul de la Antena 1. Ce se întâmplă cu filmările pentru sezonul 3

08.06.2020 | 15:36
Lovitura pentru fanii serialului Sacrificiul de la Antena 1 Ce se intampla cu filmarile pentru sezonul 3
Lovitură pentru fanii serialului Sacrificiul de la Antena 1. Ce se întâmplă cu filmările pentru sezonul 3. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fanii serialului „Sacrificiul” difuzat la Antena 1 așteaptă cu sufletul la gură reluarea filmărilor, scenariștii având deja pregătite următoarele episoade din sezonul următor. Nu doar telespectatorii sunt dezamăgiți, ci și unii dintre actori care au rămas fără nicio sursă de venit.

Filmările pentru sezonul 3 din Sacrificiul, în așteptare

Multe dintre serialele iubite de români au fost sistate în ultimele luni din cauza pandemiei, printre acestea numărându-se și „Sacrificiul” difuzat la Antena 1. Fanii, cât și actorii sunt supărați din cauza situației actuale, mai ales că nu se știe când ar putea fi reluate filmările pentru sezonul următor.

ADVERTISEMENT

Potrivit unor surse citate de cancan.ro, serialul nu va fi oprit, mai ales că scenariul este deja scris pentru următoarele 15 episoade. Așadar, fanii trebuie doar să aibă puțină răbdare pentru că personajele lor preferate vor reveni pe micile ecrane.

Actorii din serialul Sacrificiul, rămași fără principala sursă de venit

Nu se știe când vor fi reluate filmările pentru următorul sezon din serialul „Sacrificiul”, însă un lucru este cert: nu se va renunța la acest proiect. Cel mai probabil actorii vor reveni pe platourile de filmare abia în toamnă, asta dacă situația va permite acest lucru.

ADVERTISEMENT

Nu doar fanii serialului de la Antena 1 sunt dezamăgiți de situație, ci și actorii care perioada aceasta și-au pierdut singura sursă de venit. Doinița Oancea este actrița care a avut cel mai mult de suferit pentru că se numără printre persoanele care nu sunt angajate la vreun teatru.

„Doinița este destul de disperată pentru că avea rol principal și a pierdut în perioada asta foarte mulți bani.

ADVERTISEMENT

Mai este și categoria celor care nu sunt actori și care au fost cooptați în serial pentru a face rating, precum Dorian Popa și Oana Zăvoranu care însă nu suferă din cauza salariului pierdut, ci că nu mai sunt zi de zi pe sticlă la Antena 1”, a dezvăluit o persoană din interiorul echipei, conform sursei citate.

Ultimul episod din acest serial a fost difuzat pe 15 aprilie, finalul sezonului 2 fiind unul forțat de virusul din China, mai ales că cu puțin timp înainte episoadele fuseseră scurtate.

ADVERTISEMENT

Serialul produs de Ruxandra Ion nu este singurul afectat de pandemie, „Vlad”, „Las Fierbinți” sau „Bravo, ai stil!” fiind alte producții oprite din cauza acestui virus.

 

 

 

ADVERTISEMENT