Sport

Lovitură pentru FCSB, după calificarea în turul 3 din Conference League! Andrei Cordea va rata dubla manşă: “M-a luat puţin valul”

Andrei Cordea (23 de ani) va rata ambele meciuri din turul 3 preliminar al Conference League. Mijlocașul dreapta a fost eliminat în finalul meciului cu Saburtalo Tblisi.
28.07.2022 | 23:19
Lovitura pentru FCSB dupa calificarea in turul 3 din Conference League Andrei Cordea va rata dubla mansa Ma luat putin valul
Andrei Cordea este evaluat conform Transfermarkt la 1,2 milioane de euro. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Andrei Cordea a fost eliminat în ultimele secvențe ale meciului nebun cu Saburtalo Tblisi, iar Nicolae Dică pierde un jucător important pentru dubla cu DAC Dunajska Streda.

Andrei Cordea, gest inexplicabil în finalul meciului cu Saburtalo Tblisi

Andrei Cordea a văzut cartonașul roșu în minutul 90+4 al partidei de pe Arena Naţională dintre FCSB și Saburtalo Tblisi. Mijlocașul dreapta i-a pus mâna în gât fundașului Chaduneli, după ce acesta a l-a trântit pe Octavian Popescu, care l-a faultat.

ADVERTISEMENT

Cordea nu s-a calmat și a vrut chiar să sară la bătaie, fiind taxat aspru de arbitrul belgian Lardot. O explicație pentru gestul lui Andrei Cordea ar putea fi faptul că este foarte apropiat de Octavian Popescu, cei doi fiind prieteni buni.

Astfel, conform regulamentului UEFA, mijlocașul dreapta va fi suspendat două meciuri și va rata dubla manșă cu echipa care va câştiga dubla dintre Dunajska Streda şi Vikingur.

ADVERTISEMENT

Andrei Cordea a reușit un meci bun cu georgienii și a scos penalty-ul transformat în minutul 87 de Risto Radunovic, aflat la primul gol pentru FCSB. Tot mijlocașul dreapta a fost cel care a bătut excelent un corner în minutul 44, iar fundașul central Dawa a reușit să marcheze un gol superb printr-o lovitură excelentă de cap.

Ce a declarat Andrei Cordea, după eliminarea stupidă cu Saburtalo: „Îmi pare rău, dar nu regret”

Andrei Cordea nu este un obișnuit al cartonașelor roșii, însă jucătorul FCSB a răbufnit din cauza jocului agresiv al georgienilor: „Meritam această victorie. M-au lovit de multe ori și mă doare de la faza penalty-ului.

ADVERTISEMENT

Era rușinos să nu ne calificăm, ne bucurăm că am reușit și mergem mai departe încrezători, merităm calificarea. L-a împins pe Tavi, am zis să fim o mare familie și m-a luat puțin valul.

E prima dată când fac așa ceva… îmi pare rău, dar nu regret. Poate a fost vorba și de lipsă de experiență”.

ADVERTISEMENT

Dubla cu Dunajska Streda se va disputa pe 4 şi 11 august. FCSB va juca primul meci în deplasare, în timp ce returul este programat pe Arena Naţională.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,87 este cota pentru „1 solist” la FCSB –FC U Craiova 1948 . Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT