Fotbal international

Lovitură pentru Franța în săptămâna startului Campionatului Mondial. A fost accidentat de un coleg la antrenament și va rata turneul final. Video

Didier Deschamps are mari probleme de lot înainte de startul Campionatului Mondial. Un fotbalist al naționalei Franței a fost accidentat de un coechipier și va rata turneul final.
16.11.2022 | 09:41
Lovitura pentru Franta in saptamana startului Campionatului Mondial A fost accidentat de un coleg la antrenament si va rata turneul final Video
Christopher Nkunku va rata Cupa Mondială din Qatar în urma unei accidentări în timpul unui antrenament. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Absențele lui N’Golo Kanté și Paul Pogba nu sunt singurele probleme pentru Didier Deschamps din lotul naționalei Franței. Antrenorul campioanei mondiale en titre nu se va putea baza nici pe Christopher Nkunku. Starul de la RB Leipzig a fost accidentat de un coechipier la antrenament și va rata Cupa Mondială din Qatar.

Christopher Nkunku a fost accidentat de Camavinga la un antrenament în săptămâna startului Campionatului Mondial din Qatar

Didier Deschamps are incertitudini și în privința lui Karim Benzema sau Raphael Varane. Fotbaliștii francezi au fost convocați de selecționerul Cocoșilor galici, însă nu s-au recuperat complet în urma accidentărilor.

ADVERTISEMENT

În cursul antrenamentului de miercuri, 15 noiembrie, Didier Deschamps l-a pierdut și pe Christopher Nkunku. Jucătorul lui Leipzig era într-o formă foarte bună după ce a marcat 17 goluri în 23 de meciuri pentru formația din Bundesliga în sezonul actual.

Fostul jucător de la PSG a fost accidentat de Eduardo Camavinga, după o intrare tare a mijlocașului de la Real Madrid. Christopher Nkunku a suferit o entorsă, iar șansele să fie recuperat pentru Cupa Mondială din Qatar sunt nule.

ADVERTISEMENT

Nkunku, înlocuit în lotul Franței de un atacant de la Frankfurt

Didier Deschamps a fost nevoit să se gândească rapid la o variantă. Astfel, înlocuitorul lui Nkunku pentru Cupa Mondială din Qatar este Randal Kolo Muani, atacantul lui Eintracht Frankfurt.

Jucătorul în vârstă de 23 de ani a marcat 5 goluri și a reușit 10 pase decisive în cele 14 meciuri din Bundesliga pentru Frankfurt. Totuși, pierderea lui Nkunku îl pune pe gânduri pe Didier Deschamps, în condițiile în care, jucătorul francez a avut un sezon de toamnă excelent.

ADVERTISEMENT

Cotat la 80 de milioane de euro, conform Transfermarkt, Nkunku a înregistrat cifre excelente și în sezonul trecut, când reușea să marcheze 35 de goluri în 52 de partide în toate competițiile pentru Leipzig și să asiste decisiv de 20 de ori.

Presnel Kimbempe va rata Cupa Mondială din Qatar

Lotul Franței a suferit o pierdere și zona defensivă. Presnel Kimbempe, fundașul celor de la PSG, nu s-a recuperat după accidentarea la tendon și va rata acțiunea Franței la Campionatul Mondial din Qatar.

ADVERTISEMENT

Locul în lotul Cocoșilor galici a fost luat de Axel Disasi de la AS Monaco. „Presnel Kimpembe nu va participa la Cupa Mondială. Fundaşul de la Paris SG nu se consideră recuperat suficient pentru a-şi putea menţine locul în apărarea “albaştrilor” în Qatar.

Această decizie a fost luată în această dimineaţă, la Clairefontaine, după discuţii între jucător şi medicul echipei franceze, dr. Franck Le Gall, apoi între jucător şi Didier Deschamps. Staff-ul echipei Franței salută onestitatea lui Presnel şi îi doreşte să-şi recapete toate puterile cât mai curând posibil”, se arată într-un comunicat.

ADVERTISEMENT
Tags: