Sport

Lovitură pentru Gigi Becali din partea nepotului favorit: ”Nu poți să păcălești fotbalul la infinit!”

FCSB a fost umilită pe terenul lui Silkeborg, iar nepotul preferat al lui Gigi Becali a avut o reacție vehementă și a criticat managementul de la echipă.
06.10.2022 | 23:22
Lovitura pentru Gigi Becali din partea nepotului favorit Nu poti sa pacalesti fotbalul la infinit
FCSB a fost umilită pe terenul lui Silkeborg, iar nepotul preferat al lui Gigi Becali a avut o reacție vehementă și a criticat managementul de la echipă
ADVERTISEMENT

Cu 7 titulari lăsați acasă de Nicolae Dică, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate, vicecampioana României a fost călcată în picioare de formația daneză, care s-a impus cu 5-0.

Nepotul lui Gigi Becali, reacție furtunoasă după umilința cu Silkeborg

La scurt timp după eșecul drastic din partida cu Silkeborg, Lucian Becali, nepotul favorit al finanțatorului Gigi Becali, nu a mai rezistat și a pus tunurile pe toți oamenii din conducerea și din staff-ul FCSB-ului.

ADVERTISEMENT

”NU poți să păcălești fotbalul la infinit, cel puțin nu în Europa!”, a scris Lucian Becali pe contul de Facebook, încheind postarea cu un emoji care face cu ochiul.

Postarea făcută de acesta pe rețelele de socializare a fost comentată intens de fanii vicecampioanei României, majoritatea dintre ei fiind furioși sau ironici după umilința suferită de FCSB în deplasarea de la Silkeborg.

ADVERTISEMENT

”Așteptăm la joacă vedetele cu Petrolul”, ”Și în campionat îl cam păcălesc!”, ”Tavi Popescu e praf, ce mai căpitan avem”, ”Ce putori de jucători!! Zero” sau ”Du-te Dică!!!”, sunt câteva dintre mesajele suporterilor.

”Oricum intrăm în istorie cu acest stil ‘management’… campionatul abia a început și noi menajam jucătorii în Conference League pentru campionat…care o fi logica?”, ”Umilință și mai mare ar fi ca după ce a oprit vedetele să se odihnească, să ne bată și Petrolul” sau ”Zi lu Unchiu să bage artileria grea”, sunt alte comentarii.

ADVERTISEMENT

Eșecul de la Silkeborg, printre cele mai mari umilințe suferite de FCSB în Europa

Grupa B din Conference League a ajuns la jumătate, după terminarea meciurilor din etapa a 3-a. FCSB, umilită de Silkeborg în Danemarca, a ajuns pe ultimul loc în grupă, însă, matematic, mai are şanse la locul 2, care duce în barajul pentru calificarea în optimile de finală.

Înfrângerea neverosimilă de pe terenul lui Silkeborg, 0-5, este una dintre cele mai grele suferite de FCSB în Europa. Danezii intră astfel pe o listă a echipelor care nu au avut milă de jucătorii lui Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Lucian Becali a fost implicat într-un incident violent în primăvară, la meciul FCSB – Universitatea Craiova 0-2, din SuperLiga. Nepotul lui Gigi și prietenii săi l-u lovit pe un suporter. Bărbatul ar fi continuat să fie lovit inclusiv când a căzut între scaune, chiar dacă acesta nu avea o atitudine agresivă.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,31 este cota pentru ”șansă dublă: 12” la Petrolul Ploiești – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT